Arka Sokaklar'ın 14. sezonunda şok gelişme! Mesut komiser öldü mü? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman?

Arka Sokaklar 14. sezon tarihi belli oldu. Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın yeni sezonunda şok gelişme yaşanıyor. Rıza Baba, Mesut komiserin resmini panodan kaldırıyor. Bu gelişme ile birlikte 'Mesut öldü mü' sorusu gündeme geldi. Peki, Arka Sokaklar 14. sezon ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar Mesut öldü mü? İşte Arka Sokaklar 14. sezon fragmanı...

Giriş Tarihi 01 Eylül 2019, 18:03 Güncelleme 01 Eylül 2019, 18:03
Arka Sokaklar’ın 14. sezonunda şok gelişme! Mesut komiser öldü mü? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Arka Sokaklar yeni sezon fragmanı yayınlandı. Yeni sezonu heyecanla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu. 522'inci bölümüyle yeniden izleyici karşısına çıkacak Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde şok gelişme yaşanıyor. Yeni sezon fragmanında Mesut'un resmi panodan kaldırılıyor. Fragmanın yayınlanmasının ardından 'Mesut öldü mü' sorusu gündeme geldi. Peki, Arka Sokaklar 14. sezon ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar Mesut öldü mü? İşte Arka Sokaklar 14. sezon fragmanı...

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Arka Sokaklar 14. sezonuyla 13 Eylül'de izleyiciyle buluşacak. Peki, Mesut'a ne oldu? Resmi neden panodan kaldırıldı? Merak edilen sorular yeni bölümde yanıt bulacak.

İşte Arka Sokaklar yeni sezon fragmanı:

ARKA SOKAKLAR'A 3 YENİ OYUNCU KATILDI

Yapımı Erler Film'in, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul'un yazdığı dizi, yeni sezona kadrosuna kattığı üç yeni oyuncu ile başlıyor.

Yeni sezon çekimlerinin tüm hızla devam ettiği diziye Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü ve Gamze Topuz katıldı.

Yakışıklı oyuncu Yiğitcan Ergin, gizemli bir karakterle; Ela Yörüklü, komiser yardımcısı; Ezgi Vural karakteriyle ünlü oyuncu Gamze Topuz ise, "Savcı Ceyda" karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Başrollerinde Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla) ve Merve Oflaz'ın (Bahar) olduğu fenomen dizi Arka Sokaklar 14. Sezonu ile yakında Kanal D'de!

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha 'yaşanır' bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube'de görev yapan 'sivil' bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve 'babalığıyla' yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.