Kimse Bilmez'in Pilot ve Tuğçe'si için sürpriz parti! Kimse Bilmez 12. yeni bölümde yer yerinden oynayacak!

Kimse Bilmez dizisinin “Pilot” ve “Tuğçe”si, set ekibinin hazırladığı sürpriz doğum günü partisiyle yeni yaşlarını kutladı. Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kimse Bilmez'de Pilot ve Tuğçe karakterine hayat veren Burak Serdar Şanal ve Zehra Yılmaz yeni yaşları için bol reyting dilediler. İşte Kimse Bilmez dizi setinde yaşananlar ve merakla beklenen Kimse Bilmez 12. bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2019, 10:30 Güncelleme 29 Ağustos 2019, 11:30
Kimse Bilmez’in Pilot ve Tuğçe’si için sürpriz parti! Kimse Bilmez 12. yeni bölümde yer yerinden oynayacak!

İÇİNDEKİLER

Atv'nin her bölümü merakla beklenen Baba Yapım imzalı fenomen dizisi Kimse Bilmez setinde bu kez kutlama coşkusu vardı. Dizinin başarılı oyuncularından Burak Serdar Şanal ve Zehra Yılmaz'ın doğum günleri, set ekibi ve çalışma arkadaşları tarafından sürpriz bir kutlamayla taçlandı. Çekim esnasında bir anda ışıkların kararmasıyla şaşkına dönen oyuncular, kendileri için hazırlanan pastayı görünce mutluluklarını tüm ekiple paylaştı. Burak Serdar Şanal'ın 31, Zehra Yılmaz'ın ise 25. yaşını kutladığı sürpriz partide eğlence dolu anlar yaşandı.

BOL REYTİNG DİLEDİLER

Bu kutlamayı aynı zamanda dizinin birinciliğine de atfettiklerini söyleyen Burak Serdar Şanal ve Zehra Yılmaz, yeni yaşlarını bir aile gibi oldukları "Kimse Bilmez" setinde kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. Mumları üflerken bol reyting ve başarı dolu bir yeni sezon dilediklerini söyleyen başarılı oyuncular, tüm ekibe teşekkürlerini iletti.

KİMSE BİLMEZ 11. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

ALİ VE SEVDA KENDİLERİNİ DÜĞÜNDE BULDU!

Ali, Sevda'nın mahalleli karşısında küçük düşmesine izin vermedi ve Sevda'nın yalanına ortak oldu. Mahalleli Ali ve Sevda'ya sürpriz bir düğün hazırladı. Ali ve Sevda'nın geleceği ne olacak?

DUYGU, PİLOT'UN HİSLERİNE ARTIK KAYITSIZ DEĞİL!

Ali ve Sevda'nın evlendiklerini öğrenen Duygu, teselliyi Pilot'un yakın ilgisinde buldu ve ilk kez Pilot'un hislerine karşılık verdi. Pilot, Duygu'daki bu değişimin farkına vardı ve Duygu'nun bir an olsun yanından ayrılmadı. Pilot, Duygu ilişkisi nereye varacak?

ALİ VE PİLOT TAKACI'NIN PEŞİNE DÜŞTÜ!

İki kardeş tarafından yaralanan Takacı'nın intikam almak için kurduğu plan Ali ve Pilot'un birbirlerine silah çekmesine neden oldu. Sevda ve Vedat kurtulabilecek mi? Ali ve Pilot sevdiklerini korumak için birbirlerine ateş etmeyi göze alabilecekler mi?

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren'in üstlendiği dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Asya Taşkın ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.