Diriliş Ertuğrul'un devamı Diriliş Osman ne zaman başlıyor? Diriliş Osman ne zaman, hangi kanalda başlayacak?

Diriliş Osman için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak seyirci karşısına çıkacak olan Diriliş Osman'ın hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Dizinin yeni sezonu merakla beklenirken, oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Peki, Diriliş Ertuğrul'un devamı Diriliş Osman ne zaman başlıyor? Diriliş Osman ne zaman, hangi kanalda başlayacak?

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2019, 12:23 Güncelleme 28 Ağustos 2019, 12:23
Diriliş Ertuğrul’un devamı Diriliş Osman ne zaman başlıyor? Diriliş Osman ne zaman, hangi kanalda başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Diriliş Osman ne zaman başlıyor? 5 sezon boyunca TRT 1'de ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak izleyici karşısına çıkacak Diriliş Osman'ın hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Ertuğrul Gazi'nin oğlu Osman Gazi'nin hikayesinin ekranlara geleceği dizinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki, Diriliş Ertuğrul'un devamı Diriliş Osman ne zaman başlıyor? Diriliş Osman ne zaman, hangi kanalda başlayacak? İşte tüm detaylar...

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN, HANGİ KANALDA BAŞLIYOR?

Fenomen dizileri seyirciyle buluşturan ATV'de Diriliş Osman rüzgarı esecek. Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak ekranlara gelecek Diriliş Osman yeni sezondan itibaren atv'de sevenleriyle buluşacak.

Ancak dizinin yeni sezon tarihi henüz belli olmadı. Dizinin eylül-ekim ayı gibi başlaması bekleniyor. Yeni sezonun tarihi duyurulduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak.

DİRİLİŞ OSMAN OYUNCULARI KİMLER OLACAK?

Diziye katılacak bazı isimler bir süre önce belli olmuştu. O isimlere bir yenisi daha eklendi. ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Diriliş Osman'a Saruhan Hünel dahil olacak. Çekimleri Ağustos ayında başlayan dizide Saruhan Hünel, Burak Özçivit'in karşısında bir rol canlandıracak.

Uzun süredir ekranlarda olmayan Saruhan Hünel şu sıralar yapımcı Mehmet Bozdağ ile görüşüyor. Yakın zamanda anlaşmaya varması bekleniyor.

Başarılı oyuncu Ayşegül Günay, Diriliş Osman dizisinde Osman Bey'in yengesi Zühre Hanım rolüyle izleyici karşısına çıkacak.
Diriliş Osman'da Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez'in ve Turgut Alp karakterini canlandıran Cengiz Coşkun'un yer alacağı konuşuluyor.

Diriliş Osman'da Engin Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığına bir başka oyuncu hayat verecek. Ancak bu oyuncunun kim olduğu henüz bilinmiyor.

MEHMET BOZDAĞ DİRİLİŞ OSMAN İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

"Diriliş Ertuğrul"un yapımcısı Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada "Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Burak Özçivit de sosyal medya hesabında "Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun" yorumunu yapmıştı.

Mehmet Bozdağ ile 5 sezonluk anlaşma yaptığı iddia edilen Özçivit'in bölüm başı alacağı ücret ise sır gibi saklanıyor.