Esra Erol'da programının yayın tarihi açıklandı! Esra Erol'da yeni sezon ne zaman başlayacak?

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da izleyiciler tarafından sevilerek takip ediliyor. Geçtiğimiz aylarda yaz nedeniyle ekranlara kısa bir süreliğine ara veren Esra Erol'da programının yayın tarihi açıklandı. Peki, Esra Erol'da yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte merakla araştırılan o sorunun yanıtı...

Giriş Tarihi 25 Ağustos 2019, 01:49 Güncelleme 25 Ağustos 2019, 01:58
Esra Erol’da programının yayın tarihi açıklandı! Esra Erol’da yeni sezon ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Ekranların en çok izlenen ve sevilen programlarından birisi olan Esra Erol'da sürprizlerle dolu yeni formatıyla yeni sezona hazırlanıyor. Esra Erol'da programının yeni sezonda ne zaman başlayacağı yayıncı kuruluş ATV tarafından açıklandı. Peki, Esra Erol'da programının yeni sezonu ne zaman başlayacak? İşte cevabı...

ESRA EROL'DA YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Esra Erol'da programının yeni sezon tarihi yayıncı kuruluş ATV tarafından 2 Eylül Pazartesi olarak açıklandı.

ESRA EROL KİMDİR?

12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp'te doğdu. Ailesinin 5 kızının ortancasıdır. Memleketi Sinop-Ayancık'tır. İlk-orta ve lise öğrenimini Kütahya'da tamamlamıştır. Kız lisesi Çini ve Seramik mezunudur. Üniversitesini Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi üzerinden bitirdi.

Maltepe Üniversitesi'nden diksiyon-spikerlik kursu alan Esra Erol sonrasında Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı. Kanal D'de "Turkuaz" adlı programı sunan Esra Erol bu program ardından Technology Channel'da Siemens Mobile Kuşak sunuculuğu yaptı.

Evlilik programı sunmaya Flash TV'de "Desti İzdivaç"adlı programla başlayan Esra Erol devamında sırasıyla "Esra Erol'la İzdivaç" , "Esra Erol'la Evlen Benimle" adlı programları sundu. Ekran yıldızı olmasını sağlayan program ise "Esra Erol'la İzdivaç" programıdır. 2 Temmuz 2010 tarihinde Ali Özbir ile sunucusu olduğu programında, canlı yayında evlendi. 23 Temmuz 2011 tarihinde İdris Ali Özbir adında erkek çocuğu oldu. 2015 senesi ATV ekranında "Esra Erol'da" adlı programın sunuculuğunu yapmaya devam ediyor.