Heyecan bekleyiş sürüyor! Sen Anlat Karadeniz 3. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon yayın tarihi...

ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş başladı. Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte gözler Sen Anlat Karadeniz 3. sezon yayın tarihi hakkında gelecek açıklamaya çevrildi. İzleyiciler heyecanla arama motorlarında Sen Anlat Karadeniz 3. sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, Sen Anlat Karadeniz yeni sezon yayın tarihi açıklandı mı? İşte Sen Anlat Karadeniz dizisine dair merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2019, 18:39 Güncelleme 21 Ağustos 2019, 22:27
Heyecan bekleyiş sürüyor! Sen Anlat Karadeniz 3. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon yayın tarihi...

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezonu için izleyicilerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Fenomen dizinin izleyicileri yeni sezonun hangi tarihte yayınlanacağını merak ediyor. Özellikle arama motorlarında Sen Anlat Karadeniz 3. sezon ne zaman başlayacak sorusu merakla araştırılan soruların arasında yer alıyor. Peki, Sen Anlat Karadeniz 3. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon yayın tarihi açıklandı mı?

SEN ANLAT KARADENİZ 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sen Anlat Karadeniz'in 3. sezon tarihi 4 Eylül Çarşamba olarak açıklandı. Dizinin yeni sezon tanıtımı bu akşam saat 22.00'de yayınlandı. İşte Sen Anlat Karadeniz 54. bölüm fragmanı...

SEN ANLAT KARADENİZ SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Yangından kurtulmayı başaran Genco, Melek'i susturmakla kalmayıp Kalelilerden intikam almak için kolları sıvar. Kalleşçe bir plan yapıp, Nefes'in radyodaki konuşmasını sürpriz bir silaha çeviren Genco, Kalelilerin itibarını iki paralık etmek için uğraşacaktır.

Melek için işbirliği yapan Nefes ve Hazan sonunda genç kızı konuşturmayı başarırlar. Melek o güne kadar sır gibi sakladığı gerçeği Nefes'le paylaşırken, Melek'in itirafı Genco'nun bu savaştaki ölümcül darbesini hazırlar.

Nefes ve Tahir doğacak çocuklarının hayalini kurarken, bu hayale gölge düşer. Acilen ameliyata girmesi gereken Nefes, Genco tarafından kaçırılır. Hayatta kalmak için zamanla yarışan Nefes, şimdi Genco'nun elinde tutsaktır.