Diriliş Osman yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte yeni sezon Diriliş Osman oyuncuları...

Yeni sezonda ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Diriliş Osman dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş başladı. Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olan Diriliş Osman'da Osman Gazi'nin hayatı ve devrin olayları anlatılacak. Şimdi reyting rekortmeni dizinin izleyicileri Diriliş Osman yeni sezon tarihi açıklandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Diriliş Osman yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte Diriliş Osman'a dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2019, 16:37 Güncelleme 21 Ağustos 2019, 20:35
Diriliş Osman yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte yeni sezon Diriliş Osman oyuncuları...

İÇİNDEKİLER

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde olan Diriliş Osman için geri sayım sürüyor. İzleyiciler Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte Diriliş Osman dizisinin yayınlanacağı tarih hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Fenomen dizinin izleyicileri Diriliş Osman ne zaman başlayacak sorusuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Peki, yeni sezon öncesinde Diriliş Osman'a hangi oyuncular katıldı? Diziyle ilgili heyecanlı bekleyiş sürüyor.

DİRİLİŞ OSMAN YENİ SEZON TARİHİ AÇIKLANDI MI?

Diriliş Osman dizisi, tıpkı Diriliş Ertuğrul'da olduğu gibi Çarşamba günleri ATV ekranlarında yayınlanacak. Yeni sezonun eylül sonu ya da ekim ortalarında başlaması bekleniyor.

DİRİLİŞ OSMAN'A HANGİ OYUNCULAR KATILDI?

2004 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Ragıp Savaş, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fuat Tamer Tataroğlu karakterine hayat vermişti. 44 bölüm dizide yer alan Ragıp Savaş, 2017 yılında Ölene Kadar ve İsimsizler dizilerindeki rollerinin ardından 2 sezondur ekranda yer almıyordu.

Başarılı oyuncu Ayşegül Günay, Diriliş Osman dizisinde Osman Bey'in yengesi Zühre Hanım rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Diriliş Osman'da Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez'in ve Turgut Alp karakterini canlandıran Cengiz Coşkun'un yer alacağı konuşuluyor.

BAŞKA BİR OYUNCU CANLANDIRACAK

Diriliş Osman'da Engin Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığına bir başka oyuncu hayat verecek.

DİRİLİŞ OSMAN'DA YER ALACAK KARAKTERLER

Osman Gazi

Rabia Bala Hatun (Osman Gazi'nin eşi Rabia Bala Hatun'u canlandıracak kişi en çok merak edilen konuların başında yer alıyor. Ancak henüz netlik kazanmadı)

Diriliş Osman'da yer alacak bir isim daha açıklandı! Diriliş Osman oyuncuları kimler olacak?
Gündüz

Savcı

Osman Gazi'nin çocukları;

Orhan, Alâeddin Paşa, Melik Arslan Bey

Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertugrul Bey, Pazarlı Bey