Şampiyon dizisi ne zaman başlayacak? Tolgahan Sayışman ve Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir?

Bir süredir ekranlara ara veren Tolgahan Sayışman yepyeni bir diziyle izleyici karşısına çıkıyor. Sayışman TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Şampiyon dizisiyle geri dönüyor. İzleyiciler bu nedenle Şampiyon dizisi ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, dizinin oyuncuları Tolgahan Sayışman ve Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir? İşte cevabı...

Giriş Tarihi 26 Temmuz 2019, 01:38 Güncelleme 26 Temmuz 2019, 01:39
Şampiyon dizisi ne zaman başlayacak? Tolgahan Sayışman ve Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir?

İÇİNDEKİLER

Tolgahan Sayışman bir süredir ara verdiği ekranlara Şampiyon dizisiyle geri dönmeye hazırlanıyor. Tolgahan Sayışman, TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Şampiyon dizisinde Kafkas lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı karakterine hayat verecek. Dizide Tolgahan Sayışman'ın partneri de belli oldu. Sayışman'a Yıldız Çağrı Atiksoy eşlik edecek. Peki, Tolgahan Sayışman ve Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir? İşte dizi hakkında merak edilenler...

ŞAMPİYON DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Şampiyon dizisinin ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı.

ŞAMPİYON DİZİSİNİN KONUSU NE?

Gelecek vadeden genç bir boksörken yaşadığı talihsiz olayla hayatı yerle bir olan Kafkas, kariyerini bırakıp ringlere veda etmişken yıllar sonra oğlu Güneş için yeniden ringlere çıkacak ve bir raunt daha diyecek.

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY KİMDİR?

Yıldız Çağrı Atiksoy, 1986 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Atiksoy Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. 2004 yılında Büyük Buluşma dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Aşk Oyunu, Yağmurdan Sonra, Ah İstanbul, Yersiz Yurtsuz, Gazi, Kayıp Prenses, Bahar Dalları, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Görüş Günü Kadınları, Yedi Güzel Adam ve Evli ve Öfkeli dizilerinde rol alan Yıldız Çağrı Atiksoy son olarak Savaşçı dizisinin kadrosunda yer almıştır.

TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMDİR?

Tolgahan Sayışman, 17 Aralık 1981 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Baba tarafı Selanik'li anne tarafı Trabzon'ludur. Kadıköy İntaş Lisesi'ni bitirdikten sonra Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. 2002 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinciliği Kıvanç Tatlıtuğ'a kaptırdı. 2004 yılında Manhunt of Turkey ve 2005 yılında Güney Kore'de yapılan Manhunt International yarışmalarında birinciliği elde etti.

Tolgahan Sayışman, Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından dizilerde rol aldı. Özellikle izlenme rekorları kıran Elveda Rumeli dizisinde canlandırdığı "Karakalpaklı Mustafa" rolüyle dikkatleri üzerine çekti.

2010 yılının eylül ayında başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden "Lale Devri" adlı dizide Tolgahan Sayışman, Selen Soyder, Hatice Aslan, Korel Cezayirli, Gül Onat, Kenan Bal ile birlikte başrol oynamıştır.