Game of Thrones final sezonu tekrar mı çekilecek? HBO'dan açıklama geldi!

Game of Thrones'un final sezonuyla ilgili tartışmalar devam ederken Game of Thrones final sezonunun yeniden çekilip çekilmeyeceği merak konusu oldu. Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan Game of Thrones final sezonunun tekrar çekilip çekilmeyeceğini merak ediliyor. Konuyla ilgili HBO program başkanı Casey Bloys'tan açıklama geldi.

Giriş Tarihi 26 Temmuz 2019, 00:49 Güncelleme 26 Temmuz 2019, 00:49
Game of Thrones final sezonu tekrar mı çekilecek? HBO’dan açıklama geldi!

İÇİNDEKİLER

Game of Thrones, final bölümüyle büyük tartışmalara neden olmuştu. Dizinin izleyicilerinden final bölümüyle ilgili tepkiler gelmişti. Hatta sezonun tekrar çekilmesi için imza toplatılmış, yaklaşık 1.7 milyon kişi kampanyaya katılmıştı. Yaşanan bu tartışmaların ardından Game of Thrones final bölümü tekrar mı çekilecek sorusu akıllara geldi.

GAME OF THRONES FİNAL BÖLÜMÜ TEKRAR MI ÇEKİLECEK?

HBO'nun program başkanı Casey Bloys tarafından Game of Thrones'un final sezonuyla ilgili açıklama geldi. Bloys, "Popüler bir dizi yapmanın dezavantajları vardır. Diziyi bitirirken finale dair herkesin farklı bir fikri olur. Toplanan imzalar dizi için duyulan büyük heyecan ve tutkuyu gösteriyor ancak böyle bir şey düşünmüyoruz." şeklinde açıklamada bulundu.

FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANMIŞTI?

Game Of Thrones final bölümüyle 19 Mayıs'ta izleyici karşısına çıktı. Dizinin final bölümü 1 saat 20 dakika olarak yayınlanmıştı.

GAME OF THRONES'UN BU SEZON YAYINLANAN BÖLÜMLERİ

54 dakikadan oluşan 1. Bölümü 14 Nisan'da yayınlandı.
58 dakikadan oluşan 2. Bölümü 21 Nisan'da yayınlandı.
1 saat 22 dakikadan oluşan 3. Bölümü 28 Nisan'da yayınlandı.
1 saat 20 dakikadan oluşan 4. Bölümü 5 Mayıs'ta yayınlandı.
1 saat 20 dakikadan oluşan 5. Bölümü 12 Mayıs'ta yayınlandı.