Behzat Ç yeni sezon bölümleri nereden izlenir? Behzat Ç. yeni sezon 1. bölüm ne zaman?

Bir dönem ekranların sevilen dizilerinden olan Behzat Ç. dizisi geri döndü. Blu TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Behzat Ç.'nin yeni sezonu izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. İzleyiciler şimdi merakla "Behzat Ç yeni sezon bölümleri nereden izlenir?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Behzat Ç. yeni sezon 1. bölüm ne zaman? İşte Behzat Ç. dizisine dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2019, 02:04 Güncelleme 25 Temmuz 2019, 02:04
Behzat Ç yeni sezon bölümleri nereden izlenir? Behzat Ç. yeni sezon 1. bölüm ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer aldığı Behzat Ç. dizisi ekranlara yeniden merhaba dedi. Dizinin fragmanlarını izleyen izleyiciler Behzat Ç. yeni sezonunu heyecanla bekliyordu. Şimdi izleyiciler Behzat Ç yeni sezon bölümleri nereden izlenir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Behzat Ç. yeni sezon 1. bölüm ne zaman? İşte merakla araştırılan o sorunun yanıtı...

BEHZAT Ç. YENİ SEZON 1. BÖLÜM NE ZAMAN?

Behzat Ç.'nin yeni sezonu 25 Temmuz 2019 Perşembe günü başlayacak.

​BEHZAT Ç. YENİ SEZON BÖLÜMLERİ NEREDEN İZLENİR?

Behzat Ç. dizisi Blu TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Behzat Ç. dizisini izlemek için Blu TV'ye üye olmanız gerekiyor.

YENİLENEN OYUNCU KADROSUYLA GERİ DÖNÜYOR

Senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in üstlendiği "Behzat Ç.", oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol, Ayça Eren, Canan Ergüder ve Ege Aydan gibi isimlere yer vermeye devam edecek.

Dizide eski kadrodan Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol ve Ayça Eren yeniden ekibe dahil oluyor. İşler'in yeniden dizinin unutulmaz kötü karakteri Ercüment Çözer'e hayat vereceği yapımda; İnanç Konukçu, Hayalet; Berkan Şal ise Akbaba rolüyle Behzat Amir'i yine yalnız bırakmayacak.