La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak? La Casa De Papel 4. sezon oyuncuları kimler?

3. sezonuyla izleyicilerin dikkatini çeken La Casa De Papel hakkında internette araştırmalar sürüyor. Yeni sezon için heyecan sürerken bir yandan da La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak sorusu merakla araştırılan sorular arasında yer alıyor. Peki, La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak? La Casa De Papel 4. sezon oyuncuları kimler?

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2019, 18:57 Güncelleme 23 Temmuz 2019, 18:57
La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak? La Casa De Papel 4. sezon oyuncuları kimler?

İÇİNDEKİLER

Milyonlarca izleyici tarafından yakından takip edilen La Casa De Papel dizisinin 3. sezonu yayınlandı. 3. sezonla birlikte merakla araştırılan sorular arasında La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak sorusu yer alıyor. Peki, La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak? La Casa De Papel 4. sezon oyuncuları kimler? İşte La Casa De Papel 4. sezon hakkında bilgiler...

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

La Casa De Papel 3. yeni sezon 19 Temmuz 2019 Cuma günü izleyici karşısına çıktı. La Casa De Papel'in 4. Sezonu için açıklama yapılmadı. Dizinin yönetmeni Jesús Colmenar basın toplantısında dizinin dördüncü sezonunun olacağını açıklamıştı.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON OYUNCULARI KİMLER?

La Casa De Papel 4. sezon karakterleri de henüz belli olmadı. Ancak ortaya atılan iddialara göre yeni sezonda İstanbul isminde bir karakter olabilir.

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON NEREDEN İZLENİR?

La Casa De Papel dizisinin yayın hakları Netflix'te bulunuyor. Dizinin yeni sezonunu izleyebilmeniz için Netflix'e üye olmanız gerekmektedir.

LA CASA DE PAPEL NETFLİX SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

YENİ İSİMLER KATILDI

La Casa De Papel'de yeni sezonda Hovik Keuchkerian 'Bogota', Najwa Nimri 'Alicia', Fernando Cayo 'Tamayo' ve 'The Engineer' olarak yeni üyeler katılıyor.

Önceki sezonlardan tanıdığımız karakterler Úrsula Corberó 'Tokio', Álvaro Morte 'The Professor', Jaime Lorente 'Denver', Miguel Herrán 'Rio', Darko Peric 'Helsinki', Alba Flores 'Nairobi', Esther Acebo 'Estocolmo', Itziar Ituño 'Raquel Murillo', Enrique Arce 'Arturo' Kiti Mánver 'Mariví', Juan Fernández 'Coronel Prieto' & Mario de la Rosa 'Suarez' ve dizinin yaratıcısı Álex Pina ile yönetmen Jesús Colmenar, yeni sezonda ekranlara dönüyorlar.