Şampiyon dizisi ne zaman başlıyor? Tolgahan Sayışman'ın partneri Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir?

Bir süredir ekranlara ara veren Tolgahan Sayışman TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Şampiyon dizisiyle geri dönecek. İzleyiciler şimdi merakla Şampiyon dizisi ne zaman başlıyor sorusuna yanıt arıyor. Aynı zamanda Tolgahan Sayışman'ın partneri belli oldu. Ünlü oyuncuya Yıldız Çağrı Atiksoy eşlik edecek. Peki, Tolgahan Sayışman'ın partneri Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir? İşte cevabı...

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2019, 02:22 Güncelleme 22 Temmuz 2019, 02:22
Şampiyon dizisi ne zaman başlıyor? Tolgahan Sayışman’ın partneri Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir?

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman bir süredir ara verdiği ekranlara geri dönüyor. Sayışman, Kafkas lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı karakterini canlandıracak. Şampiyon dizisinde Tolgahan Sayışman'ın partneri de belli oldu. Dizide Sayışman'a Yıldız Çağrı Atiksoy eşlik edecek. Peki, Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir? Şampiyon dizisi ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

ŞAMPİYON DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Şampiyon dizisinin ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı.

ŞAMPİYON DİZİSİNİN KONUSU NE?

Gelecek vadeden genç bir boksörken yaşadığı talihsiz olayla hayatı yerle bir olan Kafkas, kariyerini bırakıp ringlere veda etmişken yıllar sonra oğlu Güneş için yeniden ringlere çıkacak ve bir raunt daha diyecek.

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY KİMDİR?

Yıldız Çağrı Atiksoy, 1986 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Atiksoy Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. 2004 yılında Büyük Buluşma dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Aşk Oyunu, Yağmurdan Sonra, Ah İstanbul, Yersiz Yurtsuz, Gazi, Kayıp Prenses, Bahar Dalları, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Görüş Günü Kadınları, Yedi Güzel Adam ve Evli ve Öfkeli dizilerinde rol alan Yıldız Çağrı Atiksoy son olarak Savaşçı dizisinin kadrosunda yer almıştır.