La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm ne zaman? La Casa De Papel 1. bölüm nereden izlenir?

Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan La Casa De Papel dizisinin yeni sezonu izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. İzleyiciler merakla La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm ne zaman yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm nereden izlenir?

Giriş Tarihi 19 Temmuz 2019, 00:38 Güncelleme 19 Temmuz 2019, 00:38
La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm ne zaman? La Casa De Papel 1. bölüm nereden izlenir?

İÇİNDEKİLER

La Casa De Papel dizisinin 3. sezonu için geri sayım başladı. Yeni sezonu heyecanla bekleyenler La Casa De Papel 3. sezonu hakkında detayları merak ediyor. La Casa de Papel 3. sezon 1. bölüm ne zaman başlayacak sorusu merakla araştırılan sorular arasında yer alıyor. Peki, La Casa de Papel 1. bölüm nereden izlenir? İşte merakla araştırılan o sorunun yanıtı...

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON 1. BÖLÜM NE ZAMAN?

La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm tarihi açıklandı. La Casa De Papel 3. yeni sezon 19 Temmuz 2019 Cuma günü izleyici karşısına çıkacak.

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON NEREDEN İZLENİR?

La Casa De Papel dizisinin yayın hakları Netflix'te bulunuyor. Dizinin yeni sezonunu izleyebilmeniz için Netflix'e üye olmanız gerekmektedir.

YENİ KATILANLAR OYUNCULAR

Rodrigo de la Serna - Palermo

Luka Peros - Marsilya

Hovik Keuchkerian - Bogota

Itziar Ituno (Eski sezonlarda polis Raquel Murillo) - Lizbon

LA CASA DE PAPEL KONUSU

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.