18 Temmuz Müge Anlı ile Güven Bana 4. bölüm izle | ATV

Her perşembe Müge Anlı'nın sunumuyla ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Güven Bana programı kısa sürede çok konuşulan programlardan birisi oldu. İzleyiciler programla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Birçok kişinin merakla beklediği Müge Anlı Güven Bana 4. bölüm izle seçeneği takvim.com.tr'de.

Giriş Tarihi 18 Temmuz 2019, 19:56 Güncelleme 18 Temmuz 2019, 23:17
18 Temmuz Müge Anlı ile Güven Bana 4. bölüm izle | ATV

İÇİNDEKİLER

Haftaiçi her gün Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla birçok olayı aydınlatan Müge Anlı, ATV'nin yeni programı Güven Bana ile izleyici karşısına çıkıyor. Müge Anlı'nın sunduğu program bu akşam 4. bölümüyle ekranlarda olacak. Müge Anlı ile Güven Bana 4. bölüm izle seçeneğini üst kısımda bulabilirsiniz.

GÜVEN BANA YARIŞMASININ FORMATI NEDİR?

Bu yarışmada kazanmak için bilmek yeterli değil, güvenmek ve güven vermek de gerekiyor.

Daha önce hiç tanışmamış iki yarışmacı stüdyoda 1 Milyon TL ödül için yarışıyor. Stüdyoya aileleriyle gelen yarışmacıların tek sınavı bilgi düzeyleri değil, güven düzeyleriyle de ilgili çünkü beraber verdikleri cevaplarla ortadaki para ödülü büyüyor.

Yarışmanın ilk dakikalarında yarışmacılar birbirlerine "Güven Bana" dediler ve bağlılıklarını dile getirdiler. Peki ya sonra? Para mı kazanacak, yoksa güven mi? Hırslara ne kadar gem vurulacak?

Kazanmak için güvenmeye güvendiğiniz için kaybetmeye hazır mısınız?