Erkenci Kuş 49. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Can hayata tutunmaya çalışıyor!

Salı akşamları ekranlara gelen Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından beklenmeye başlandı. Yayınlanan son bölümün ardından izleyiciler merakla Erkenci Kuş 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İzleyiciler şimdi Erkenci Kuş 49. bölüm fragmanının yayınlanmasını bekliyor.

Giriş Tarihi 16 Temmuz 2019, 23:20 Güncelleme 17 Temmuz 2019, 01:00
Erkenci Kuş 49. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Can hayata tutunmaya çalışıyor!

İÇİNDEKİLER

Star TV ekranlarında her hafta salı günü saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Erkenci Kuş'un yeni bölümünde heyecan doruktaydı. Yeni bölümde Can yaşanılan talihsiz kazanın ardından hayata tutunmak için uğraşmaya başladı. Peki, Erkenci Kuş 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yeni bölümden ön izleme geldi.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geçirdiği trafik kazasının ardından hayata tutunmayı başaran Can, hem kendini hem Sanem'i şoke eden sağlık sorunu yaşadığını farkına varır.

ZORLU BİR SÜREÇ BAŞLIYOR

Sorunla yüzleşen Sanem, ekibin de yardımıyla ajansı tekrar açar fakat her ikisi de ne kadar zorlu bir sürece girdiklerinin farkında değillerdir.

CAN NE YAPACAK?

Can'la yaşadığı yakınlaşmadan tedirginlik duyan Sanem, onun aniden ortadan kaybolmasıyla endişeye kapılır. Oysa ki Can önemli bir sorunu ortadan kaldırmak için uğraşmaktadır.