Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Diriliş Osman yeni sezon oyuncuları kimler?

Mayıs ayında sezon finali yapan Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olan Diriliş Osman ile ilgili detaylar belli olmaya başladı. Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya yaptığı açıklamada dizinin yayınlanacağı kanalı açıkladı. Şimdi dizinin izleyicileri merakla Diriliş Osman ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, Diriliş Osman yeni sezon oyuncuları kimler?

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2019, 21:57 Güncelleme 08 Temmuz 2019, 00:08
Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Diriliş Osman yeni sezon oyuncuları kimler?

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş Osman dizisi için geri sayım başladı. Yapımcı Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada dizinin yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacağını belirtti. Şimdi Diriliş izleyicileri Diriliş Osman ne zaman başlayacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, yeni sezonda dizinin kadrosunda kimler olacak? İşte Diriliş Osman dizisine dair son detaylar...

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Osman dizisinin ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. Dizinin başlama tarihi açıkladığında haberimizin içinde yer alacak.

DİRİLİŞ OSMAN HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından Diriliş Osman dizisinin yeni sezonda ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacağını açıkladı.

MEHMET BOZDAĞ SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLADI

Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Diriliş serimiz 'Diriliş Osman' olarak ATV'de izleyicisiyle buluşacak. Yeni sezonumuzun ve yeni kanalımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

"HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN

"Diriliş Ertuğrul"un yapımcısı Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada "Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Burak Özçivit de sosyal medya hesabında "Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun" yorumunu yapmıştı.

KURTLAR VADİSİ'NİN ÜNLÜ OYUNCUSU DİRİLİŞ OSMAN'DA

2004 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Ragıp Savaş, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fuat Tamer Tataroğlu karakterine hayat vermişti. 44 bölüm dizide yer alan Ragıp Savaş, 2017 yılında Ölene Kadar ve İsimsizler dizilerindeki rollerinin ardından 2 sezondur ekranda yer almıyordu.