Kimse Bilmez 5. yeni bölüm fragmanı: Ben o gözler için ömrümü çürütürüm | Keremcem yeni bölüme yetişmek için...

Atv'nin Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kimse Bilmez dizisi zirveyi yine kaptırmadı. Kimse Bilmez 4. son bölüm yine geceye damga vurdu. Tüm Kişiler’de %5,24 izlenme oranı ve %17,12 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu. Başarılı oyuncu Keremcem, dün akşam yayınlanan Kimse Bilmez’in dördüncü bölümünü evinde izleyebilmek için her yolu denedi. Set çıkışı sıkışan trafikte mahsur kalan Keremcem, aracından inerek soluğu metroda aldı.

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2019, 10:45 Güncelleme 03 Temmuz 2019, 11:14
Kimse Bilmez 5. yeni bölüm fragmanı: Ben o gözler için ömrümü çürütürüm | Keremcem yeni bölüme yetişmek için...

İÇİNDEKİLER

Salı akşamları Atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez, 4.bölümü ile Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım oldu. Kimse Bilmez'in yeni bölümü, Tüm Kişiler'de %5,24 izlenme oranı ve %17,12 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu. Dizinin başrol oyuncularından Keremcem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yayın saatine yetişebilmek için her yolu denediğini takipçileriyle paylaştı. İşte Kimse Bilmez 5. yeni bölüm fragmanı ve Keremcem'in bölüme yetişme heyecanı...

KİMSE BİLMEZ 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

KEREMCEM'İN İMDADINA METRO YETİŞTİ!

Atv'nin her bölümü merakla beklenen dizisi Kimse Bilmez, seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin başrol oyuncularından Keremcem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yayın saatine yetişebilmek için her yolu denediğini takipçileriyle paylaştı.

KİMSE BİLMEZ'İN YENİ BÖLÜMÜNE YETİŞMEK İÇİN...

Başarılı oyuncu Keremcem, dün akşam yayınlanan Kimse Bilmez'in dördüncü bölümünü evinde izleyebilmek için her yolu denedi. Set çıkışı sıkışan trafikte mahsur kalan Keremcem, aracından inerek soluğu metroda aldı. Metroda ayakta seyahat ederken takipçileri için bir de fotoğraf paylaşan Keremcem, trafiğin kendisi için engel olamayacağı mesajını verdi. Keremcem, paylaştığı fotoğrafın üzerine; "Trafik bile #KimseBilmez'in yeni bölümüne yetişmeme engel değil. Saat 20:00'da @atvturkiye'de görüşmek üzere" yazarak takipçilerine seslendi.

KİMSE BİLMEZ 4. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

ALİ MASUMİYETİNİ SEVDA'YA KANITLADI!

Kurtbey'in yardımıyla nezaretten çıkan Ali, kendisine kumpas kuranların peşine düştü ve Sinan'ı vuran Kepçe'yi yakaladı. Böylece Sevda'ya masumiyetini kanıtladı. Ancak kumpasın arkasında Uygar'ın olduğunu çözemedi. Ali, kendisine tuzak kuranın Uygar ve Amca olduğunu anlayabilecek mi?

KİMSE BİLMEZ 4. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA

KARDEŞLER YİNE KARŞI KARŞIYA GELDİ!

Pilot'un mahalleye gönderdiği Sinan'ın vurulması Ali ve Pilot kardeşleri yine karşı karşıya getirdi. Pilot ve Ali kıyasıya kavga etti. Ali aradığı kardeşinin Pilot olduğunu ne zaman anlayacak?

SEVDA BÜYÜK SIRRI ÖĞRENDİ!

Sevda babası ve annesinin konuşmasına kulak misafiri olunca babasının büyük sırrını öğrendi. Köksal'ın, Ali'nin oğlunu öldüren adam olduğunu öğrenen Sevda ne yapacak? Ali'ye olan hisleri bu gerçekten nasıl etkilenecek? Ali'ye gerçekleri söyleyebilecek mi?