Kimse Bilmez 4. bölüm izle

Salı akşamlarının kısa sürede sevilen dizisi Kimse Bilmez heyecan dolu yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Ali'yle Sevda'yı ayırmayı başarmış olan Uygar'sa, Sevda'ya yakınlaşmanın yollarını arıyor. Peki, heyecan dolu bölümde neler olacak? Kimse Bilmez 4. bölüm izle seçeneği takvim.com.tr'de.

Giriş Tarihi 02 Temmuz 2019, 20:00 Güncelleme 03 Temmuz 2019, 00:17
Kimse Bilmez 4. bölüm izle

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarının yaz sezonu dizilerinden olan Kimse Bilmez yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde Köksal'ın Ali'den korktuğunu fark eden Uygar bunu kullanarak sürpriz bir hamle yapıyor. Kimse Bilmez 4. bölüm izle seçeneğini üst kısımda bulabilirsiniz.

KİMSE BİLMEZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali, Sinan'ı vuran kişi olarak karakola götürülür. Ali, artık Sevda'nın gözünde kardeşini vuran adamdır. Sevda'nın Ali'ye beslediği hisler nefrete dönüşmüştür.

ALİ KENDİNİ AKLAMAYA ÇALIŞIYOR

Ali önce nezaretten çıkmalı, sonra kendisini aklamalıdır. Ali'yle Sevda'yı ayırmayı başarmış olan Uygar'sa, Sevda'ya yakınlaşmanın yollarını aramaktadır. Aradığı fırsat ayağına gelir.

KÖKSAL'DAN SÜRPRİZ HAMLE

Köksal'ın Ali'den korktuğunu fark eden Uygar bunu kullanarak sürpriz bir hamle yapar. Ali'yse, Sinan'ı vuran Kepçe'nin peşine düşer. Ali, kendini aklayabilecek mi?

PİLOT, ALİ'NİN PEŞİNDE

Öte yandan, Pilot Sinan'ı vuranın Ali olduğunu düşünmektedir. Bundan dolayı Ali'nin peşine düşmüştür.

İKİ KARDEŞ GERÇEĞİ ÖĞRENECEK Mİ?

İki kardeş, kardeş olduklarından habersiz ölümüne bir kavgaya tutuşur. Ali ve Pilot kardeş oldukları gerçeğini öğrenebilecekler mi? Bütün bunlar olurken Köksal'ın Hayriye'ye yaptığı itiraf her şeyi değiştirecektir.