Annemin Yarası filmi nerede çekildi? Annemin Yarası oyuncuları kimler, konusu ne?

Annemin Yarası filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Film, 11 Mart 2016 tarihinde vizyona girmişti. Annemin Yarası filmini televizyonda izleyen izleyiciler "Annemin Yarası filmi nerede çekildi?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Annemin Yarası oyuncuları kimler ve Annemin Yarası konusu ne sorularının yanıtını sizin için araştırdık.

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2019, 20:15 Güncelleme 03 Temmuz 2019, 20:15
Annemin Yarası filmi nerede çekildi? Annemin Yarası oyuncuları kimler, konusu ne?

İÇİNDEKİLER

Annemin Yarası filmi beyaz perdenin ardından televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Şimdi izleyiciler Annemin Yarası filmi nerede çekildi sorusuna yanıt arıyor. Peki, Annemin Yarası filminin oyuncuları kimler ve konusu ne? İşte cevabı....

ANNEMİN YARASI OYUNCULARI

Meryem Uzerli - Mariya
Ozan Güven - Borislav
Okan Yalabık - Mirsad
Belçim Bilgin - Nerma

Bora Akkaş - Salih Sabina Toziya
Ayça Eren
Mehmet Ergen - İhsan
Hakan Okan Çiftçi

ANNEMİN YARASI NEREDE ÇEKİLDİ?

Annemin Yarası filminin çekimleri Türkiye'nin dışında Makedonya, Bosna-Hersek, Hırvatistan ve Sırbistan gibi ülkelerde yapıldı.

ANNEMİN YARASI KONUSU

Yugoslavya'daki iç savaş ve Sırp çatışmalarının arasında Balkanlarda geçen hikâyede 18 yaşına geldiğinde ailesini bulmak için elinde bir adres ile yetimhaneden ayrılıp yola çıkan Salih (Bora Akkaş), bir çiftlikte işe başlar. Çiftliğin sahipleri Borislav (Ozan Güven) ve Marija (Meryem Uzerli) Salih'e birden sıcak bir aile olmuşlardır. Fakat ailesini ararken açığa çıkan sırlar Salih'i ve çevresindeki insanlar için sıkıntılı günlerin habercisidir.