Ölümlü Dünya filmi nerede çekildi? Ölümlü Dünya oyuncuları kimler, konusu ne?

Ölümlü Dünya filmi bu akşam ATV ekranlarında izleyici karşısına çıktı. 2017 yapımı olan film izleyicilerin dikkatini çekti. Filmi izleyen izleyiciler Ölümlü Dünya oyuncuları kimler sorusuna yanıt arıyor. Peki, Ölümlü Dünya filmi nerede çekildi? Ölümlü Dünya konusu ne? İşte filme dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2019, 19:59 Güncelleme 03 Temmuz 2019, 19:59
Ölümlü Dünya filmi nerede çekildi? Ölümlü Dünya oyuncuları kimler, konusu ne?

İÇİNDEKİLER

Ölümlü Dünya filmi beyaz perdenin ardından televizyon ekranlarında da izleyici karşısına çıktı. İzleyiciler şimdi Ölümlü Dünya filmi nerede çekildi, Ölümlü Dünya oyuncuları kimler sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Ölümlü Dünya konusu ne? İşte filme dair detaylar....

ÖLÜMLÜ DÜNYA OYUNCULARI

Ölümlü Dünya'nın oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Mehmet Özgür ve Özgür Emre Yıldırım yer alıyor.

ÖLÜMLÜ DÜNYA NEREDE ÇEKİLDİ?

Ölümlü Dünya filminin önemli bir kısmının geçtiği lokanta sahneleri Haydarpaşa Garı'nda gerçekleştirildi.Ölümlü Dünya filmi çekimleri için İstanbul'un semtlerinde yapıldı.

ÖLÜMLÜ DÜNYA KONUSU

26 Ocak 2018 tarihinde vizyona giren Ölümlü Dünya, lokanta işletmeciliğinin yanı sıra nesillerdir köklü bir teşkilatın bünyesinde çalışan Mermer Ailesi'nin hikayesini anlatıyor.

Nesillerdir Haydarpaşa Garı'nda Anadolu Tat Lokantası'nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanların durumları biraz karışıktır. Bu ailenin, uzun zamandır gizledikleri bir de sırları vardır. Bu sır, her ne pahasına olursa olsun açığa çıkmaması gerekmektedir.