Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu, puan durumu tablosu nedir? 28 Haziran Gelinim Mutfakta bugün kim elendi?

28 Haziran Gelinim Mutfakta bugün kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu, puan durumu tablosu nedir? Haftaiçi her gün Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da haftanın finali için heyecan dorukta. Dün yayınlanan bölümde Gülcan'ın gözyaşları güne damgasını vurmuştu. Şimdi programın izleyicileri Gelinim Mutfakta kim elendi sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi kim oldu? Gün sonuncusu 7 puan alan Hatice oldu, kayınvalidelerden 13 puan toplayan Hatice hem gün birinciliği unvanının sahibi oldu, hem de 33'ncü çeyrek altınını aldı. Elif ve Hülya ise 10 puan topladı.

Giriş Tarihi 28 Haziran 2019, 17:39 Güncelleme 28 Haziran 2019, 17:39
Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu, puan durumu tablosu nedir? 28 Haziran Gelinim Mutfakta bugün kim elendi?

İÇİNDEKİLER

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran yarışma programı Gelinim Mutfakta'da bugün her hafta olduğu gibi eleme heyecanı yaşanıyor. Bu bağlamda Kanal D ekranlarının büyük bir beğeni ile takip edilen programı Gelinim Mutfakta haftanın final bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Programı yakından takip eden izleyiciler ise haftanın finaliyle ilgili detayları araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi kim oldu? İşte Gelinim Mutfakta'ya dair detaylar... Sevilen programda bugün haftanın birincisini ve elenen ismi Fatih Ürek açıklayacak. En düşük puanı alan isim yarışmaya veda edecek. Birinci olan isim ise bileziklerin sahibi olacak. Peki Gelinim Mutfakta'da bugün kim elendi?

GELİNİM MUTFAKTA 28 HAZİRAN HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

28 Haziran Gelinim Mutfakta birincisi henüz açıklanmadı. Haftanın kazanan ismi açıklanır açıklanmaz bu sayfada sizlerle olacak.

GELİNİM MUTFAKTA 27 HAZİRAN GÜN BİRİNCİSİ KİM?

Gün sonuncusu 7 puan alan Hatice oldu, kayınvalidelerden 13 puan toplayan Hatice hem gün birinciliği unvanının sahibi oldu, hem de 33'ncü çeyrek altınını aldı. Elif ve Hülya ise 10 puan topladı.

26 HAZİRAN BİRİNCİSİ KİM?

Gelinim Mutfakta'nın 26 Haziran 2019'da yayınlanan 328. Bölümünde Çiğdem-Elif Akçam, Besime-Gülcan Ekici, Hüsniye-Hatice Karabulut ve Zeynep-Hülya Bütün çiftleri "humuslu et kavurma" ile yarıştılar!

Gün sonuncusu Hülya oldu, Hülya'yı 11 puanla Gülcan takip etti. Kayınvalidelerden 15 puan alan Hatice, haftanın birincisi olarak çeyrek altını almaya hak kazandı. Elif 13 puanla haftanın ikincisi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Haftanın finaline adım adım yaklaşıldı. Gelinim Mutfakta bugün ise haftanın final bölümüyle ekranlara geldi. Bugün haftanın birincisi olan isim bileziklerin sahibi oldu.

Haftanın en yüksek puanını ve 5 altın bilezik alan ismi 66 puanla Ezgi oldu. Gülcan 62 puanla haftanın ikincisi oldu.

Gelinim Mutfakta'nın hafta finalinde yarışmaya veda eden gelin-kaynana da belli oldu. Haftalık değerlendirme sonucunda 45 puan alan Sevinç ve kayınvalidesi Aynur Hanım elendi.

İşte bu hafta diğer günlerdeki puan durumu...

20 HAZİRAN PUAN DURUMU

Sevinç: 9 puan
Ezgi: 9 puan
Gülcan: 9 puan
Hatice:18 puan

19 HAZİRAN PUAN DURUMU

Hatice: 10 puan
Ezgi: 12 puan
Gülcan: 18 puan

18 HAZİRAN PUAN DURUMU

Sevinç: 4 puan
Ezgi: 14 puan
Gülcan: 14 puan
Hatice:14 puan

17 HAZİRAN PUAN DURUMU

Sevinç: 8 puan
Ezgi: 9 puan
Gülcan: 16 puan

GELİNİM MUTFAKTA NEDİR?

Gelinim Mutfakta yarışması Kanal D'nin uzun soluklu bir yarışma programıdır. Bu yarışmada hem yemek hem gelin hem kaynana hem de bol ödül var. Yarışmanın sunuculuğunu ise Türkiye'nin önde gelen ses sanatçısı Fatih Ürek üstlendi.

GELİNİM MUTFAKTA KONUSU?

Fatih Ürek'in sunumu ile hafta içi her gün 12.45 de izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Fatih Ürek'in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine herhangi bir ödül verilmezken haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU FATİH ÜREK KİMDİR?

3 Nisan 1966 tarihinde Erzurum'da bir işçi ailesinin 4 çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Ailenin tek erkek çocuğu olan Fatih Ürek'in 3 kız kardeşi ve ablası vardır. Bir sucuk fabrikasından çalışan babası Şerafettin Ürek'in Bursa'ya taşınma kararı almasının ardından henüz 1 yaşında iken Bursa'ya giden Fatih Ürek'in çocukluk yılları Bursa'da geçti.

Genç yaşta ses sanatçısı olmaya karar veren Fatih Ürek bir süre Bursa'daki mekanlarda sahne aldıktan sonra sonra İstanbul'a taşınma kararı aldı. 1989 yılında İstanbul'a taşınan Fatih Ürek, 1993'da ilk albümü olan "Yaktı Yaktı"yı çıkardı. Bu albümde Bülent Ersoy'un "Sefam Olsun" albümünde seslendirdiği aynı isimli şarkıya yeniden yorumlamış ve büyük ses getirmiştir. İkinci albümünü 1995 yılında "Sen İki Gözümsün" adıyla çıkaran Fatih Ürek, bu albümünde pop şarkılarının yanı sırasında klasik şarkılara da yer vermiştir.

Uzun yıllar albüm çalışması yapmayan Fatih Ürek, 2008 yılında çıkardığı "Sus" adlı albümü ile müzikal çalışmalarına kaldığı yerden devam etmiştir. 2011 yılında yeni bir albüm çalışmasına daha imza atan Fatih Ürek, bu albümde seslendirdiği "Hayde" ve "Yedi Tepe" şarkıları ile büyükk beğeni toplamıştır. Sevilen sanatçı özellikle kendine has giyim tarzı ve 2008 yılında seslendirdiği "Hadi Hadi" şarkısı ile akıllarda yer edinmiştir.

2015 yılında aldığı fazla kilolar nedeni ile mide amaliyatı olan Fatih Ürek, başarılı geçen ameliyat sonrası oldukça fazla kilo vermiştir. Sevilen şarkıcı Fatih Ürek, son olarak Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan "Gelinim Mutfak" isimli programın sunuculuğunu üstlenmektedir.