Güven Bana yarışması başvuru nasıl yapılır?

ATV ekranlarının yeni yarışma programı ekrana damga vurmaya hazırlanıyor. Müge Anlı'nın sunacağı Güven Bana'da yarışmacı olabilirsiniz. Bu bağlamda Güven Bana başvuruları başladı. Müge Anlı'nın sunacağı Güven Bana'da yarışmacı olmak için tüm detayları haberimizde veriyoruz. Yarışamaya aile ile birlikte katılmanız gerekiyor. Peki Güven Bana yarışması başvuru nasıl yapılır? ATV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyen Güven Bana yarışma programı Müge Anlı'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkıyor. Yarışmaya katılmak isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Güven Bana yarışması başvuru nasıl yapılır? Güven Bana başvuru formuna ulaşmak detaylar bu sayfada

Giriş Tarihi 28 Haziran 2019, 15:17 Güncelleme 28 Haziran 2019, 15:17
Güven Bana yarışması başvuru nasıl yapılır?

İÇİNDEKİLER

ATV Güven Bana yarışması başvurusu nasıl yapılır? Güven Bana başvuru formu detayları. Güven Bana yarışması başvuru nasıl yapılır? ATV ekranlarında bu akşam itibariyle başlayan Güven Bana yarışması büyük beğeni topluyor. Televizyon dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan Müge Anlı'nın sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı için başvuru formu araştırılmaya başlandı. İşte Güven Bana yarışması başvuru nasıl yapılır? Güven Bana başvuru formuna ulaşmak için detaylar haberimizde...

ATV ekranlarında yeni bir bilgi yarışması başlıyor! Bilinen tüm bilgi yarışmalarından daha stresli ve daha heyecanlı Güven Bana yarışmasının başvuruları da başladı. Müge Anlı'nın sunumuyla yayınlanacak Güven Bana yarışmasının formatı da merak ediliyor. İzleyiciler hem başvuru yapıp hem de yarışmanın formatını öğrenmek için harekete geçiyor.

Güven Bana yarışmasın 2 koltuk ve 2 yarışması yer alıyor. Toplamda 1 Milyon TL'lik büyük ödülün yer alacağı Güven Bana yarışmasında gerilim hat safhada! Çünkü 2 yarışmacıdan 1'i bu parayı tek başına alıp götürebilir. Nasıl mı?

Bu yarışmacılar ilk etapta soruları cevaplıyor ve doğru cevaplar neticesinde kasada paralarını artırmayı sürdürüyor. Ardından köşelerine çekilen yarışmacılar, tekrar soruları görmek için yavaş yavaş sunucunun olduğu alana doğru ilerliyor. Bu esnada butona basıp yarışmadan çekilmek isteyen yarışmacı, kasadaki tüm parayı tek başına alabiliyor. Ancak 2 yarışmacı anlaşıp daha fazla para kazanabilir ve paraları ortak şekilde bölüşebilirler.

GÜVEN BANA YARIŞMASI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

ATV'nin yeni yarışması Güven Bana başvuruları başladı. Müge Anlı'nın sunacağı Güven Bana'da yarışmacı olmak için siz de ATV tarafından yayınlanan Güven Bana Başvuru Formunu doldurmalısınız. Yarışmaya aileniz ile birlikte katılabiliyorsunuz.

Güven Bana Başvuru Formu için Tıklayınız.

MÜGE ANLI KİMDİR?

2008 yılından bu yana yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusudur. Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 46 yaşındadır. Sevilen gazeteci Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Lisansüstü eğitimini Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk üzerine Yüksek Lisans yaparak tamamlamıştır.

Müge Anlı, Televizyon kariyerine magazin dalında giriş yapmıştır. İlk yapımına Kanal D ekranlarında başlamış, magazin camiasının bilindik ismi Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programını yapmıştır. Sadece magazin üzerine kurulu olan ve sevilerek izlenen programda magazin camiasının önemli isimlerini ağırlayan Anlı, beğeni toplayan programın ikinci sezonunu Pakize Suda ile birlikte yapmıştır.

Dobra Dobra programı ile birlikte edindiği sunuculuk tecrübesini farklı alanlara taşımak isteyen güzel sunucu, Atv ekranında tek başına üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hayata geçirmiştir. Hukuk konusundaki bilgi ve tecrübesini de kullanan Anlı, programında yakınlarını arayan insanları ve faili meçhul cinayetleri konu olarak ele aldı. Birçok cinayeti programı aracılığıyla aydınlatmayı başaran güzel sunucu, bu programa gündüz kuşağında devam etmektedir. Bunların dışında 2010 yılında 'Film Gibi' ve Müge Anlı ile Mektubunuz var programlarını da hayata geçirmiştir.

ATV'de yayınlanan programındaki dobra konuşmaları ile dikkat çekmektedir.