Erkenci Kuş 46. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Can ve Sanem korkularıyla yüzleşiyor!

Salı akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. İzleyiciler yeni bölümün ardından Erkenci Kuş 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte diziye dair merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 25 Haziran 2019, 22:42 Güncelleme 26 Haziran 2019, 01:58
Erkenci Kuş 46. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Can ve Sanem korkularıyla yüzleşiyor!

İÇİNDEKİLER

Star TV ekranlarında her hafta izleyiciyi ekran başına kilitleyen Erkenci Kuş'un yeni bölümünde heyecan doruktaydı. Yeni bölümde Can, Sanem'in boynunda evlilik yüzüğünü gördüğünde onun bir yıldır Can'ın aşkını boynunda taşımış olduğunu anlıyor. Şimdi izleyiciler Erkenci Kuş 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yeni bölümden ön izleme geldi.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Can, Sanem'in boynunda evlilik yüzüğünü gördüğünde onun bir yıldır Can'ın aşkını boynunda taşımış olduğunu anlar. Can'ın gözleri doluyor ama Sanem sadece "ortak" olduklarını söylüyor, çünkü Can ne düşünür bilemiyor, korkuyor. Ve ortalık bu andan sonra kızışıyor. Sanem de boş durur mu, o da Can'ın canından değerli olan bandananın peşine düşüyor. Ve ikili birbirlerine aşklarını inkar ya da kabul edene kadar bu çılgınlık sürüp gidiyor.

Sanem'in kreminin bir an önce reklamını yapmaları gerekiyor. Bütçeleri yok, kendi aralarında halledecekler. Çekimde bizimkiler oynayınca, bir de Can'ın Sanem'in kokusuna olan tutkusu eklenince çılgın bir reklam çekimi bizleri bekliyor!

Emre ve Leyla ise iş yaşantısının stresi ile boğuşuyorlar. Emre yeni işine uyum sağlamakta zorlanıyor, Leyla'nın desteğine çok ihtiyacı var. Ama Leyla da işte çok yoğun. Acaba Leyla, Emre'nin ona ihtiyacı olduğunu anlayabilecek mi?

Sonunda Can ve Sanem ya tutkularıyla yüzleşecekler ya da korkularıyla…. Ama ne yaparlarsa yapsınlar kazanan aşk olacak!