Müge Anlı canlı yayınında Ecrin Kurnaz hakkında son dakika gelişmesi (3 Haziran)

Tüm Türkiye 7 Mayıs'ta kaybolan ve 22 gün sonra köye 1 kilometre uzaklıkta cesedi bulunan Ecrin Kurnaz'ı kimin öldürdüğünü merak ediyor. Ecrin Kurnaz olayındaki tüm son dakika gelişmeleri merakla takip ediliyor... Ailenin içindeki karmaşa, telefon geçmişinde ahlaka aykırı verilerin bulunduğu üvey amca Özkan Kurnaz kafaları karıştırıyor. Müge Anlı 3 Haziran canlı yayınına tüm şüpheleri üzerine çeken Özkan'ın eve dönmemesi damgasını vurdu. Ecrin Kurnaz'a ne oldu? Kim öldürdü? Ecrin Kurnaz hakkında son dakika gelişmeleri ve daha fazlı Müge Anlı'nın son bölümünde...

Giriş Tarihi 03 Haziran 2019, 09:55 Güncelleme 03 Haziran 2019, 14:22
Müge Anlı canlı yayınında Ecrin Kurnaz hakkında son dakika gelişmesi 3 Haziran

İÇİNDEKİLER

Çocuklara yapılan cinsel istismarlarla ilgili tüm Türkiye ayağa kalktı! Hem sosyal medyada hem de vatandaşlar arasında Ecrin'in katilinin bulunmasına yönelik infial başladı. Ecrin'in üvey dedesi Nuri Kurnaz, cinayet de olabilir, kurt veya hayvanlar da yemiş olabilir, birisi de götürmüş olabilir derken Müge Anlı'nın programında şeytan alıp götürmüş olabilir diyen üvey babaanne Hacer Kurnaz; "ben böyle beklemiyordum, biri aldı getirecek diye bakıyordum, yavrudan ne istediniz, kolumu kanadımı kırdınız..." diyerek veryansın etti. Öte yandan tüm gözler üvey amca Özkan Kurnaz'a çevrildi.

EVE GERİ DÖNMÜYOR

3 Haziran canlı yayınına bağlanan ve tüm şüpheleri üzerine çeken Özkan, suçlamalar nedeniyle eve dönmeyeceğini açıkladı. Bu üzerindeki şüpheleri daha daha arttırdı.

MÜGE ANLI'NIN 3 HAZİRAN TARİHLİ SON BÖLÜMÜ YAYINLANDIĞINDA HABERİMİZDE OLACAK...