Hercai'den bir ilk daha! Hercai 12. bölüm sezon finali fragmanı: Reyyan'ı sana vermem!

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Hercai 12. bölümüyle sezon finaline girmek için hazırlanıyor. Çekimleri Mardin'in Midyat ilçesinde gerçekleştirilen Hercai ekibi, sezon finali için UNESCO Dünya Mirası Kalıcı Listesindeki Şanlıurfa'da yer alan Göbeklitepe’ye gitti. Cuma günü ekranlara gelecek olan bölümüyle sezon finali yapacak olan Hercai, birçok medeniyetin tarihine tanıklık eden bu büyülü mirasın atmosferinde çekilen ilk TV dizisi olma unvanını da kazandı.

Giriş Tarihi 29 Mayıs 2019, 12:09 Güncelleme 29 Mayıs 2019, 12:22
Hercai’den bir ilk daha! Hercai 12. bölüm sezon finali fragmanı: Reyyan’ı sana vermem!

İÇİNDEKİLER

Hercai 12. bölümüyle ekranlara kısa süreliğine veda etmeye hazırlanıyor. Kısa srede dünya çapında adını duyuran Atv dizisi Hercai'den bir ilk daha gerçekleşti. Atv ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Hercai'nin, UNESCO Dünya Mirası Kalıcı Listesindeki Şanlıurfa'da yer alan Göbeklitepe'de sezon finali çekimleri yapıldı. Birçok medeniyetin tarihine tanıklık eden bu büyülü mirasın atmosferinde çekilen ilk TV dizisi olma unvanını da kazandı. İşte Hercai sezon finali fragmanı!

Reytingleriyle Cuma akşamlarının birincisi haline gelen Hercai dizisinin ekibi, günümüze kadar ulaşan ilk ve en büyük tapınak olan, UNESCO Dünya Mirası Kalıcı Listesindeki Şanlıurfa'da yer alan Göbeklitepe'de sezon finali çekimlerini gerçekleştirdi. Cuma günü ekranlara gelecek olan bölümüyle sezon finali yapacak olan Hercai, birçok medeniyetin tarihine tanıklık eden bu büyülü mirasın atmosferinde çekilen ilk TV dizisi olma unvanını da kazandı.

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ilgi gören dizi, Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor. Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.

HERCAİ 11. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azat'la evlenmesini istemeyen ve yaşattığı bütün kötü anları Reyyan'a unutturmak isteyen Miran, Reyyan'dan ikinci bir şans ister.

REYYAN KARARSIZ KALIYOR

Miran'a güvenmeyen Reyyan kalbi ve aklı arasında arafta kalmıştır.

MİRAN, REYYAN'I KAÇIRIYOR

Diğer yandan Miran'ın, Reyyan'ı kaçırması Azat için bardağı taşıran son damla olur.

AZAT, GÖNÜL'Ü KAÇIRIYOR

Reyyan'ı, Miran'ın elinden tamamen kurtarmak için harekete geçen Azat, Gönül'ü kaçırır. Reyyan'ı geri getirmezlerse Gönül'ü teslim etmeyeceğini söyleyen Azat'ın bu hamlesi, hiç beklenilmeyen bir yerden iki aileyi karşı karşıya getirir.

HERCAİ 11. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA