Canevim dizisinin Ömer Kılıç'ı Aras Aydın kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Canevim dizisi bu akşam ilk bölümüyle saat 20.30'da izleyici karşısına çıkıyor. Diziyi merakla takip eden izleyiciler şimdi Canevim dizisinin Canevim dizisinin Ömer Kılıç'ı Aras Aydın kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Aras Aydın nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2019, 21:23 Güncelleme 27 Mayıs 2019, 21:23
Canevim dizisinin Ömer Kılıç’ı Aras Aydın kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

İÇİNDEKİLER

Canevim dizisi heyecan dolu ilk bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Şimdi dizinin izleyicileri merakla Canevim ile ilgili detayları araştırıyor. Canevim dizisinin Canevim dizisinin Ömer Kılıç'ı Aras Aydın kimdir sorusu bu nedenle merak edilen sorular arasında yer alıyor.

ARAS AYDIN KİMDİR?

2 Temmuz 1989 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Aras Aydın, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur.

Öğretmen Kemal, Şefkat Tepe, Kiraz Mevsimi, Saklı Kalan, İnadına Aşk, N'olur Ayrılalım, Altınsoylar, Oğlan Bizim Kız Bizim ve Masum Değiliz dizilerinde rol almıştır.

Son olarak Canevim dizisinde 'Ömer' karakterini canlandırmaktadır.

DİZİDE ÖMER KILIÇ KARAKTERİ HAKKINDA

Küçük yaştan beri yaşam mücadelesi içindedir. Cesur, dürüst, gözü pek, sözünün eri, yaptığı işi en iyi şekilde yapan, yardımsever, çevresinde saygı duyulan, çok sevilen, genç bir adamdır. Sevdiklerine çok düşkündür. Özellikle onu büyütüp yetiştiren Hacı Anne'si onun için çok değerlidir. Ceylan ise hayatının aşkı, Ömer'in eksik yanıdır, ruhunun diğer yarısıdır.