Çukur 2. sezon 34. bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur 67. bölüm fragmanında intikam alınıyor

Show TV ekranlarında pazartesi akşamı saat 20.00'de yayınlanan Çukur'un yeni bölümünde ortalık iyice karışacak. İzleyicilerin merakla beklediği Çukur 2. sezon 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Şimdi izleyiciler Çukur 2. sezon 34. bölüm fragmanında neler olacak sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2019, 21:34 Güncelleme 25 Mayıs 2019, 00:16
Çukur 2. sezon 34. bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur 67. bölüm fragmanında intikam alınıyor

İÇİNDEKİLER

Ekranların sevilen dizisi Çukur'un bu haftaki bölümü izleyicilerin dikkatini çekti. Dizinin yeni bölümü izleyiciler tarafından heyecanla takip edildi. İzleyicilerin merakla beklediği Çukur 2. sezon 34. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölümde yaşanacaklar...

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç, eline üçüncü bir siyah zarfın geçmesiyle deliye dönecek. Çukur'dakiler dört bir yanda Aliço'yu bulmak için seferber olacak. Emin adımlarla planını harekete geçiren Yücel, Timsah ile ittifak kuracak.

AZER VE CELASUN YÜZLEŞMESİ

Bu sırada Celasun'un geçmişte yaptığı bir hata, Meke'yle ikisini Azer'le yüzleştirecek.

AKIN KOÇOVALI GELİYOR

İkilinin büyük bir tehlike yaşayacağı bölümde, seyircilerin ilk sezondan bu yana büyük merakla bekledikleri Akın Koçovalı da hapishaneden tahliye olmak için gün sayacak.

ÇUKUR'DA DENGELER ALT ÜST OLUYOR

Cumali, babasının kaybıyla yıkılan Damla'nın yanında olabilmek için elinden geleni yaparken Damla, iki tercih arasında kalacak. Sena ve Akşın'ın kayıplarının ardından yeni bir kaybın yaşanması Çukur'da hiçbir şeyi eskisi gibi yapmayacak ve tüm dengeleri alt üst edecek.