Bir Zamanlar Çukurova 33. bölüm izle

ATV ekranlarının reyting sıralamalarını alt üst eden dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yeni bölümde Çukurova'da yine silahlar patlıyor. Peki, heyecan dolu bölümde neler olacak? Bir Zamanlar Çukurova 33. bölüm izle seçeneği takvim.com.tr'de.

Giriş Tarihi 16 Mayıs 2019, 20:15 Güncelleme 18 Mayıs 2019, 01:56
Bir Zamanlar Çukurova 33. bölüm izle

İÇİNDEKİLER

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova heyecan dolu yeni bölümüyle nefes kesecek. Yeni bölümde tam barış ilan edildi derken tekrar silahlar ateşlenecek. Peki, izleyicilerin merakla beklediği Bir Zamanlar Çukurova 33. bölümde neler olacak? Bir Zamanlar Çukurova 33. bölüm izle seçeneğini üst kısımda bulabilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 33. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukurova'da yine silahlar patladı! Üstelik tam sulh ilan edip silahını bırakmışken, Yılmaz bir kez daha namlunun hedefindeydi.

ERCÜMENT, YILMAZ'I VURUYOR

Demir'in hediye ettiği silahla, Yılmaz'ı vuran Ercüment, Gülten'i de ortadan kaldırmak için harekete geçer. Ancak olayın tek görgü tanığı o değildir. Hünkar ve Fekeli de birbirlerinden habersiz olaya şahit olmuşlardır. Patlayan silah arkasından birçok karmaşık olayı getirir. Yılmaz yaralı olmasına rağmen Ercüment'i durdurabilecek mi?

OĞLUNU GÖREMEYEN ZÜLEYHA NE YAPACAK?

Patlayan silah, jandarmayı tekrar Demir'in peşine mi düşürecek? Tüm olanları sakladıkları Züleyha, oğlunu görmeye gidemeyince neler yapacak? Yılmaz tekrar hastaneye nişanlısının önüne ameliyata mı götürülecek yoksa olaylar örtbas mı edilecek? Demir ve Yılmaz'ı ilk kez bu kadar aynı safta bir araya getiren olay, Hünkar ve Fekeli arasındaki dengeyi de etkileyecek mi?

SEHER "HAMİLE" OLDUĞUNU SÖYLÜYOR

Dışarda patlayan silah bir yana konağın içinde de adeta saatli bir bomba olarak dolaşan Seher vardır! Bombayı da tam bu olayların ortasında patlatır ve "Demir'den hamile" olduğunu söyler! Hünkar, şimdi ne yapacak? Oğluna büyük sırrını söyleyecek mi yoksa Seher'den kurtulmanın bir yolunu mu bulacak?