Hercai 10. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Reyyan'dan sürpriz karar!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai'nin yeni bölümünde yaşananlar geceye damgasını vurdu. İzleyiciler "Hercai 10. bölüm fragmanı yayında mı?" sorusuna merakla yanıt arıyor. İşte Hercai'nin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 10 Mayıs 2019, 23:52 Güncelleme 13 Mayıs 2019, 00:24
Hercai 10. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Reyyan’dan sürpriz karar!

İÇİNDEKİLER

Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen Hercai'nin son bölümünde yaşananlar herkesi şaşırttı. Miran ve Reyyan hesaplaşması geceye damgasını vuran sahnelerden oldu. İzleyiciler yeni bölümün sona ermesinin ardından Hercai 10. bölüm fragmanı yayında mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Hercai'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Reyyan yaşadıklarından uzaklaşabilmek ve doğru kararı verebilmek için Melike'nin köyüne gider ama Miran, Reyyan'ı orada da bulur.

MİRAN, REYYAN'I İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR

İkili bir kere daha hesaplaşırken Miran, Reyyan'ı yeniden kendisine güvenmesi için ikna etmeye çalışmaktadır. Reyyan'ın gidişiyle yıkılan Azat'ın hemen pes etmeye niyeti yoktur.

AZAT HAREKETE GEÇİYOR

Reyyan'ın söylediklerini kabul edemeyen ve kendi kulaklarımla duymadan inanmam diyen Azat harekete geçer.

YAREN'E BÜYÜK SÜRPRİZ

Diğer yandan düşmanla iş çevirirken babasına yakalanan Yaren'i büyük bir sürpriz beklemektedir. Kızının yaptıklarını öğrenen ve daha fazla sabrı kalmayan Cihan gemileri yakmaya karar verir.