Müge Anlı'dan Ramazan ayına özel iyilik hareketi! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında her gün bir hayal gerçek olacak!

Müge Anlı, hafta içi her gün Atv ekranlarında çözüme kavuşturduğu dosya haberlerin yanı sıra iyiliği hedefleyen sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Ramazan'ın ilk günü yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir hayal daha gerçek oldu. Müge Anlı, Ramazan ayına özel iyilik hareketi başlattı.

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2019, 16:25 Güncelleme 06 Mayıs 2019, 17:04
Müge Anlı’dan Ramazan ayına özel iyilik hareketi! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında her gün bir hayal gerçek olacak!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı, 1 ay önce yaptığı canlı yayında kendisine mektup yazan izleyicilerin isteklerini gerçekleştireceğini belirtmişti. 6 Mayıs Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Satı Şimşek'in Umre'ye gitme hayali gerçek oldu.

Müge Anlı, çözüme kavuşturduğu dosya haberlerin yanı sıra iyiliği hedefleyen sosyal sorumluluk projeleriyle de kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Atv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün, Sancaktepe'de yaşayan Satı Şimşek'in, Umre hayali gerçek oldu. Müge Anlı, Ramazan Ayı'na özel iyilik hareketi başlattı. Önceki yayınında; "Bana hayalinizi yazın. Ben de bu kutsal ayda her gün bir hayali gerçekleştireyim" demişti. Ramazan'ın ilk gününde ilk hayali gerçeğe dönüştüren Anlı, Satu Şimşek'i Umre'ye gönderiyor.

Yıllardır Müge Anlı'yı takip eden Satı Hanım'ın isteğini bilen kızı Gamze Gençoğlu, annesi için Müge Anlı'ya mektup yazdı ve Müge Anlı Satı Hanım'ın bu isteğini gerçekleştireceğini, Ramazan'ın ilk günü açıkladı.