Erkenci Kuş 41. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Masal yeniden başlıyor!

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş yeni bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciler heyecan dolu bölümün ardından Erkenci Kuş 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı.

Giriş Tarihi 05 Mayıs 2019, 13:07 Güncelleme 12 Mayıs 2019, 18:42
Erkenci Kuş 41. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Masal yeniden başlıyor!

İÇİNDEKİLER

Star TV ekranlarında yayınlanan izleyici karşısına çıkan Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından bekleniyor. İzleyiciler Erkenci Kuş 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna merakla yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Can ile Sanem'in ayrılığının üzerinden bir yıl geçmiştir. Sanem kitabını yazmış, kitap birçok dile çevrilmiş ve Sanem büyük başarı kazanmıştır. Hayallerini gerçekleştirmesine rağmen Can'ın olmadığı bir hayat Sanem'i mahvetmiştir.

SANEM, CAN'A ULAŞMAYA ÇALIŞIYOR

Bir yıl önce Can'ın gidişinin ardından pişman olan Sanem onu hemen aramış, fakat Can'a ulaşamamıştır. Aylar boyunca Sanem dahil kimse Can'a ulaşamamıştır. Sanem kendini, terkedilmiş, unutulmuş hissetmektedir. Yiğit'in sakat kaldığı, defterinin yandığı o zorlu günde Can'ın bir gün bile beklemeden çekip gitmesini, onu yapayalnız bırakmasını asla affetmeyecektir.

CAN, SANEM'İ ASLA AFFETMİYOR

Oysa Can da son bir yılda onu düşünmediği tek bir gün geçirmemiştir. Karaya gerekmediği sürece ayak basmayarak denize sığınmış, bütün dünyayı gezse de huzur bulamamıştır. Agresif, kötü, sevdiğine zarar veren bir adam olarak görmüştür kendini. Ve Sanem'in ona güvenmeyişini asla affetmeyecektir.

AZİZ BEY GERİ DÖNÜYOR

Yurtdışından dönen Aziz bey, yakın arkadaşı Remide Hanım'ın yardımıyla Can'ı bulur ve görüşmek ister. Sanem'in olduğu şehre ayak basamayacağını düşünen Can, Remide Hanım'ın ısrarıyla babasına görmek üzere İstanbul'a döner.