Behzat Ç. yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte yeni sezon oyuncuları...

Bir dönem televizyon ekranlarında çok izlenen dizilerden birisi olan Behzat Ç. dizisi yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İzleyiciler şimdi merakla Behzat Ç. yeni sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. İşte Behzat Ç. dizisiyle ilgili merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 03 Mayıs 2019, 18:32 Güncelleme 04 Mayıs 2019, 01:50
Behzat Ç. yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte yeni sezon oyuncuları...

İÇİNDEKİLER

Blu TV'de izleyici karşısına çıkacak Behzat Ç. için geri sayım başladı. İzleyiciler merakla "Behzat Ç. yeni sezon ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni sezonu 40'ar dakikadan oluşan 9 bölüm içerecek. İşte Behzat Ç.'nin yeni sezon oyuncuları...

BEHZAT Ç YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Behzat Ç. dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanda yeni sezon tarihine dair bir açıklama yapılmadı. Fragmanda sadece "Yakında" ibaresi kullanıldı.

BEHZAT Ç. YENİ SEZON OYUNCULARI

Behzat Ç.'nin yeni sezonunda Erdal Beşikçioğlu'na eski ekip arkadaşları İnanç Konukçu, Ege Aydan ve Nejat İşler de eşlik edeceği iddia edildi.

BEHZAT Ç. YENİ SEZON FRAGMANI

BEHZAT Ç. DİZİSİ HAKKINDA

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Emrah Serbes'in aynı isimli romanından esinlenerek hazırlanmış Türk polisiye televizyon dizisidir. Adam Film yapımcılığında ilk bölümü 19 Eylül 2010 Pazar günü Star TV'de yayımlanmıştır. Başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'dur.