Hercai 8. yeni bölüm fragmanı: Sevmek değil zor olan, sevilmemeye katlanmak! Hercai 7. son bölüm full izle

Atv ekranlarında yayınlanan Hercai, 8. yeni bölümüyle izleyici tarafından merakla bekleniyor. Kısa sürede dünya çapında ses getiren dizi Hercai 8. yeni bölümde neler olacak? Reyyan'ı kurtarmak için kendisini ateşe atmayı göze alan Miran Aslanbey, Reyyan'ın tek sözüyle yıkılacakı! İşte Hercai 8. yeni bölümde yaşanacaklar!

Giriş Tarihi 02 Mayıs 2019, 12:41 Güncelleme 02 Mayıs 2019, 12:59
Hercai 8. yeni bölüm fragmanı: Sevmek değil zor olan, sevilmemeye katlanmak! Hercai 7. son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Hercai 8. yeni bölüm izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Atv'nin reytingleri altüst eden dizisi Hercai 8. yeni bölümde Reyyan ve Miran birbirine kavuşabilecek mi? Miran'ın Reyyan'a aşık olduğunu fark eden Azize Aslanbey, torununu git gide kaybediyor. Peki, bu durumda Azize'nin yeni planı ne olacak? İşte Hercai 8. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar...

HERCAİ 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

HERCAİ 8. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Reyyan'ı kurtarmak için her yolu deneyen Miran Aslanbey, Reyyan'ın "burada olan burada kalacak" sözüyle yıkılır! Reyyan'ın, Azat'tan gelen evlilik teklifini kabul etmesiyle iki konakta da işler iyice karışıyor!

Bir yanda oğullarını Reyyan'la evlendirmek istemeyen Handan ve Cihan Şadoğlu, diğer tarafta ise her geçen gün Miran'ı elinden kaybeden Azize Aslanbey! Tüm bu karmaşa içinde Miran'ın yolu küçük Gül ile kesişiyor. Şadoğlu Konağı'nda da yine gergin anlar var!

Bir yanda dedesi Nasuh Şadoğlu'na karşı duran Azad, diğer yanda ortalığı karıştırmak için yine oyunlar peşindeki Yaren! Ve intikam almak için büyüyen Miran, kalbiyle aklı arasında gidip gelirken, silahını neden Reyyan'ın babasına, Hazar Şadoğlu'na çeviriyor?

HERCAİ 7. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Miran'ın evli olduğu gerçeğiyle karşılaşan Reyyan, Azat'ın teklifini kabul ediyor. Bir yandan Miran'ın nikahlı bir karısı olduğu gerçeğiyle de baş etmeye çalışan Reyyan, Azat'ın kanatlarının altına mı giriyor?

AZAT'IN CÜMLELERİ KONAĞI KARIŞTIRIYOR

Tüm Şadoğlu Konağı'nı karşısına alarak Reyyan'ın elini tutan Azat'ın söyledikleri yüreklere dokunacak. Azat'ın cümleleri Şadoğlu Konağı'nda deprem etkisi yaratıyor.

MİRAN NE YAPACAK?

Ne yapacağını şaşıran Miran, Reyyan'ın Azat'a yar olmasını kaldırabilecek mi? Tüm bu olanlardan sonra Miran'ın kendisine döneceğine inanan Gönül'ün şimdiki planları ne? Gönül'ün kan dondurucu planlarını duyan Sultan ne yapacak?

HERCAİ 7. SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE - TIKLA