Bir Zamanlar Çukurova 31. bölüm izle

ATV ekranlarının reytingleri altüst eden dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Demir Yaman çılgına dönüyor. Peki, heyecan dolu bölümde neler yaşandı? Bir Zamanlar Çukurova 31. bölüm izle seçeneği takvim.com.tr'de.

Giriş Tarihi 02 Mayıs 2019, 20:01 Güncelleme 02 Mayıs 2019, 23:59
Bir Zamanlar Çukurova 31. bölüm izle

İÇİNDEKİLER

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Demir Yaman'ın çılgına döndüğü bölümde neler olacağı izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Peki, yeni bölümde neler olacak? Bir Zamanlar Çukurova 31. bölüm izle seçeneğini alt kısımda bulabilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 31. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bir zamanlar en yakın dostu olan Cengaver'in yardımıyla, Yılmaz'la bir kez daha hesaplaşan Demir Yaman çılgına dönüyor!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 31. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DEMİR YAMAN HESAP SORMAYA GİDİYOR

Hesap sormak için Cengaver'in kapısına giden Demir Yaman, öğrendiği başka bir gerçekle alt üst oluyor.

KONAĞIN MUTFAĞINDA HAREKETLİ DAKİKALAR

Saniye'nin göz hapsindeki Seher zor anlar yaşarken, Fadik bambaşka dünyalarda gezmektedir. Fadik'teki bu değişikliğin sebebi ne? Eline yeni bir koz geçen Gaffur, pusuda bekliyor. Konağın yerinde duramayan misafiri Ercüment, Çukurova'da olanlardan habersiz bağlantılar kurmaya başlar. Peki, Ercüment'in bu hesapsız hareketleri nasıl cevap bulacak?

ZARFTA NE VAR?

Postacının getirdiği ve Şermin'i çılgına döndüren zarfta ne var? Büyük konakla artık arasında kalın bir duvar örülü olan Şermin'in gözü bu haberden sonra hiçbir şeyi görmüyor. Şermin şimdi kimlerin kapısını çalacak?

HUĞLARDA ORTALIK KARIŞIYOR

Bir sürü adamın ani baskınına uğrayan huğlara kim müdahale etmeye çalışıyor? Oğlu Adnan'ın hasretiyle yanıp tutuşan Züleyha artık zor anlar yaşıyor. Züleyha bu duruma daha ne kadar dayanabilecek? Gaffur'u ağına düşüren Seher, hedef mi değiştiriyor? Seher yeni kurbanı ile birlikteyken onları kim görecek?