Sen Anlat Karadeniz'e bomba transfer! Sen Anlat Karadeniz 49. yeni bölümden çok özel ipuçları!

Sen Anlat Karadeniz Atv ekranlarında fırtına gibi esmeye devam ediyor. Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 49. yeni bölüm izleyici tarafından heyecanla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünde Genco Tamar karakterine hayat verecek olan Uğur Çavuşoğlu, Sen Anlat Karadeniz ve Trabzon hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 24 Nisan 2019, 11:03 Güncelleme 24 Nisan 2019, 12:07
Sen Anlat Karadeniz’e bomba transfer! Sen Anlat Karadeniz 49. yeni bölümden çok özel ipuçları!

İÇİNDEKİLER

Atv'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 49. yeni bölümüyle izleyicisi karşısına çıkıyor. Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümünde diziye usta isim Uğur Çavuşoğlu dahil oluyor. Dizide Genco Tamar karakterine hayat verecek olan Çavuşoğlu; Karadeniz ve Trabzon hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.

SEN ANLAT KARADENİZ 49. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ 49. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

UĞUR ÇAVUŞOĞLU, SEN ANLAT KARADENİZ'DE!

Başarılı oyuncu Uğur Çavuşoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisine dahil olma sürecini anlattı. Yakından takip ettiği bir yönetmen ve yapımcı olan Osman Sınav'ın daveti sonucunda bu projeye dahil olduğunu anlatan Çavuşoğlu, "Sen Anlat Karadeniz severek takip ettiğim bir diziydi. Bir önceki projemde de Karadenizli, ailesine düşkün bir babayı canlandırmıştım. Bu projedeki karakter onun tam tersi bir kişilik. Seyirciyi şaşırtmak istedim. Dizinin hayranları beni Genco Tamar rolünde izleyecekler. Zeki ama zekasını kötüye kullanan biri. Daha önce buna benzer rollerde oynamıştım" dedi.

"TRABZON'DA YAŞAMAK KARADENİZ GİBİ DERİN!"

Tarih ve kültür açısından zengin bir şehir olan Trabzon'da yaşamaktan dolayı mutlu olduğunu anlatan Çavuşoğlu, "Trabzon'da yaşamak; bu mevsimde ıslak, duygulu, Karadeniz gibi derin. Buraya sığmaz roman olur. Sıcakkanlı, samimi, dürüst insanları var. Burada çekim yapmak; setimizin tüm birimleri acısından zorlu. Yağmur, sis, dolayısıyla çamur, coğrafyanın yapısı, çalıştığımız mekânların ister istemez uzaklığı hepimizin işini zorlaştırıyor. Ama işte tüm bu engellere rağmen ortaya seyredilen güzel bir yapım çıkarmak işin en kıymetli yanı" şeklinde konuştu.

SEN ANLAT KARADENİZ 49. YENİ BÖLÜMDEN İPUÇLARI!

Nefes, Tahir'i hiç beklemediği bir halde yakalar. Tahir için durumu açıklamak yeterince zor değilmiş gibi, Deli Hanife'nin işin içine girmesi olayı iyice çıkmaza sokar. Tahir için Nefes'e kendini affettirmek sandığından zor olur.

Kaleliler iş dünyasındaki yeni rakiplerini fazla küçümseyince beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. Fatura Murat'a kesilirken, Murat'ın Mustafa'dan yediği dayak aileye sırtını dönmesine sebep olur.

Tahir'in unutmaya çalıştığı karabasan Nefes'in rahatsızlanmasıyla tekrar ortaya çıkar. Tahir artık Nefes'e Vedat'tan gelen sırrı açıklamak zorundadır, Nefes ise Vedat'ın hayaletiyle yüzleşmek...