Hercai dizisinin Reyyan Şadoğlu'su Ebru Şahin kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Cuma akşamları saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Hercai izleyicilerin ilgisini çekti. İzleyiciler şimdi Hercai dizisinin Reyyan Şadoğlu'su Ebru Şahin kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Ebru Şahin nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 05 Nisan 2019, 19:33 Güncelleme 05 Nisan 2019, 21:16
Hercai dizisinin Reyyan Şadoğlu’su Ebru Şahin kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Hercai dizisi kısa sürede izleyicilerin ilgisini çekmeyi başaran dizilerden birisi oldu. Şimdi dizinin izleyicileri merakla Hercai ile ilgili detayları araştırıyor. Hercai dizisinin Reyyan Şadoğlu'su Ebru Şahin kimdir sorusu merak edilen sorular arasında yer alıyor.

HERCAİ DİZİSİNİN REYYAN ŞADOĞLU'SU EBRU ŞAHİN KİMDİR?

Hercai dizisinin Reyyan'ı Ebru Şahin,1994 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi alan Ebru Şahin, ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kan Parası filmi ile yaşadı.

Daha sonra Babam filmi ve Savaşçı dizisinde rol aldı. Ebru Şahin, son olarak Star Tv'de yayınlanan, başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver gibi önemli isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosunda yer aldı ve dizide Burcu karakterini canlandırdı.

Ebru Şahin son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Reyyan karakterini canlandırmaktadır.

REYYAN ŞADOĞLU HAKKINDA...

Hazar ve Zehra Şadoğlu'nun büyük kızıdır Reyyan. Masum, saf ve temiz bir genç kızdır. Ailesine ve etrafındaki herkese sevgiyle bağlıdır. Ancak annesinden babasından, kardeşinden gördüğü sevgiyi, dedesi Nasuh Şadoğlu'ndan asla görememiştir.