Zengin ve Yoksul ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler ve konusu ne?

ATV ekranlarında çok yakında yepyeni bir dizi başlayacak. Yeni dizinin tanıtımlarını gören izleyiciler Zengin ve Yoksul ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, Zengin ve Yoksul dizisinin oyuncuları kimler? İşte Zengin ve Yoksul konusu...

Giriş Tarihi 22 Mart 2019, 02:10 Güncelleme 22 Mart 2019, 02:22
Zengin ve Yoksul ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler ve konusu ne?

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında yepyeni bir dizi izleyici karşısına çıkmak için gün saymaya başladı. Televizyonlarda dizinin tanıtımları gören izleyiciler Zengin ve Yoksul dizisi hakkında detayları öğrenmek istiyor. Peki, Zengin ve Yoksul ne zaman başlayacak? Zengin ve Yoksul oyuncuları kimler ve konusu ne? Zengin ve Yoksul dizisine dair merak edilen detayları sizin için derledik.

ZENGİN VE YOKSUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Zengin ve Yoksul dizisinin çekimleri başladı. Her istediğini elde edenlerin bencilliği ile istedikleri hiçbir şeyi elde edemeyenlerin öfkesini anlatan "Zengin ve Yoksul" güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle çok yakında ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

ZENGİN VE YOKSUL KONUSU

Dizi atv'de izlenir sloganıyla yıllardır efsane dizileri ekranlara getiren atv'nin yeni dizisi Zengin ve Yoksul'un yapımcılığını NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp üstleniyor. Deniz Yorulmazer'in yönetmen koltuğuna oturduğu, Yelda Eroğlu ve Hatice Meryem'in kaleme aldığı, dizinin çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. Çok yakında atv'de ekran yolculuğuna başlayacak olan dizi, farklı iki ailenin öyküsünü anlatacak.

ZENGİN VE YOKSUL OYUNCULARI

Sürükleyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla izleyenleri derinden etkilemeye hazırlanan dizide Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Gülcan Arslan, Damla Colbay, Elif Doğan, Eren Hacısalihoğlu, Tuna Orhan ve Sacide Taşaner gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

ZENGİN VE YOKSUL TANITIM