Hercai 2. yeni bölüm fragmanı: Ben sevmeyi bilmiyorum! Hercai 1. bölüm full izle

Hercai ilk bölüm geçtiğimiz Cuma akşamı Atv ekranlarına geldi. Mardin Midyat'ta geçen hikaye daha ilk bölümden izleyicinin beğenisini aldı. Hercai 1. bölümden sonra izleyici merakla Hercai 2. yeni bölüm fragmanını aradı. Ve işte beklenen an geldi. Hercai 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, yeni dizi Hercai 2. bölümde neler oluyor?

Giriş Tarihi 18 Mart 2019, 13:19 Güncelleme 18 Mart 2019, 13:47
Hercai 2. yeni bölüm fragmanı: Ben sevmeyi bilmiyorum! Hercai 1. bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Hercai 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Hercai 1. bölümde Reyyan Şadoğlu karakterine hayat veren Ebru Şahin'in seslendirdiği 'Hoş geldin' şarkısı izleyiciyi mest etti. Daha yayınlandığı ilk bölüm ile izleyiciyi ekrana kitleyen Hercai, 2. yeni bölüm fragmanıyla izleyiciyi epey bir merakta bırakacağa benziyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler Hercai 1. bölümü full izleyebilirler. İşte Hercai 2. yeni bölüm fragmanı...

HERCAİ 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

HERCAİ 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Midyat'a, İstanbullu bir iş adamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu'na ortaklıktan fazlasını teklif eder: torunu Reyyan'ı da ister. Ancak yörenin en güçlü aile reisi Nasuh'un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır. Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil.

HERCAİ 1. BÖLÜM FULL İZLE - TIKLA

NASUH MİRAN'I İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR

Nasuh, Miran'ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran'ın planlarından habersizdir. İki erkek arasındaki verilecek karar merakla beklenirken, gelen haber Reyyan ve Yaren'in hayatını derinden etkileyecektir.