Bir Zamanlar Çukurova 25. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Müjgan ve Zeliha'ya ölecek mi?

Perşembe akşamlarında ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kitledi. Dizinin son sahnesinde nefesler tutuldu. Şimdi izleyiciler Bir Zamanlar Çukurova 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 15 Mart 2019, 00:52 Güncelleme 15 Mart 2019, 00:52
Bir Zamanlar Çukurova 25. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Müjgan ve Zeliha’ya ölecek mi?

İÇİNDEKİLER

Perşembe akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümünde heyecan doruktaydı. Çukurova'da olaylar çığırından çıktı, tetikler çekildi. Son sahnede Müjgan ve Zeliha'nın içindeki arabanın frenlerinin tutması heyecanı doruğa çıkardı. Şimdi izleyiciler Bir Zamanlar Çukurova 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 25. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarının sevilen dizisinde yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 24. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukurova'da olaylar çığırından çıkıyor, tetikler çekiliyor! Büyük hesaplaşmalar ve ilk yüzleşmeler tüm Çukurova'yı sarsıyor. Gazetedeki Demir Yaman ve Züleyha röportajı fırtınalar estiriyor.

DEMİR VE FEKELİ YÜZLEŞİYOR

Küçük konağı Yılmaz'ın satın aldığını öğrenen Demir çılgına dönüyor ve kontrolünü yitiriyor. Demir'in dizginlenemeyen öfkesinden nasibini alan da yine masum biri oluyor. Olaylar silsilesinin ardından ilk defa baş başa kalan Demir ve Fekeli yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak?

YILMAZ YAŞANANLARI ANLATMAK İSTİYOR

Küçük konağı Yılmaz'a satan Şermin geri adım atmıyor. Hünkar'ı karşısına alan Şermin, ateşle oynadığının farkında değil. Kapısında bile yatsa Müjgan'la yüz yüze gelme fırsatını bir türlü yakalayamayan Yılmaz'ın yeni planı ne? Tüm bu olanları Müjgan'a anlatma isteğiyle yanıp tutuşan Yılmaz, ne kadar ileri gidebilecek? Kendisinden köşe bucak kaçan Müjgan'la konuşabilecek mi?

YILMAZ'IN ŞARTI NE OLACAK?

Demir Yaman, küçük konağı geri almak için elinden geleni ardına koymayacak. Fekeli, Hünkar, Demir ve Yılmaz ilk defa aynı masaya oturuyor. Fekeli'nin ısrarlarıyla uzlaşma sinyalini veren Yılmaz'ın tek şartı ne?

ZÜLEYHA VE MÜJGAN DOKTOR KARŞI KARŞIYA!

Tüm bunlar olurken Züleyha, Müjgan Doktor'un arabasına biniyor. Aynı ilçede bile bulunmak istemeyen ikili şimdi bir arabanın içinde baş başa kalıyor.