Sen Anlat Karadeniz 44. bölüm izle

ATV ekranlarında her hafta çarşamba günü izleyici karşısına çıkan Sen Anlat Karadeniz yepyeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kitledi. Vedat'a neler olacağı birçok kişi tarafından merak ediliyordu. Sen Anlat Karadeniz 44. bölüm izle seçeneğini takvim.com.tr'de bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 13 Mart 2019, 20:09 Güncelleme 14 Mart 2019, 01:20
Sen Anlat Karadeniz 44. bölüm izle

İÇİNDEKİLER

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Sen Anlat Karadeniz'de bu hafta ortalık iyice karıştı. Dizinin izleyicileri yeni bölümde Vedat'a neler olacağını merak etti. Sen Anlat Karadeniz 44. bölüm izle seçeneğini takvim.com.tr aracılığıyla haberimizin üst kısmında bulabilirsiniz.

SEN ANLAT KARADENİZ 44. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tahir içinde büyüdüğü ailenin gerçek ailesi olmadığını öğrenir. Anne babasının katili Fikret'le yüzleşen Tahir için esas katil, bu günaha ortak olan Saniye'dir.

FİKRET, TAHİR'İN AKLANMASINI SAĞLIYOR

Elindeki kozlarla Vedat'ı köşeye sıkıştıran Fikret, Tahir'in aklanmasını sağlar. Tahir ve Nefes konağa geri dönerken Vedat için yenilgiyi kabul etmek imkansızdır.

FİKRET VEDAT'I ÖLDÜRÜYOR

Fikret, Tahir'i korumak için öz oğlu Vedat'ı öldürür. Vedat'ın mezarını kazan Tahir onunla birlikte tüm günahları da toprağa gömer.