Hakan Muhafız 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon oyuncuları kimler?

Netflix'te ilk sezonuyla izleyici karşısına çıkan Hakan Muhafız'ın yeni sezonu izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Dizinin izleyicileri Hakan Muhafız 2. sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, Hakan Muhafız dizisinin yeni sezon oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 10 Mart 2019, 01:41 Güncelleme 10 Mart 2019, 02:26
Hakan Muhafız 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon oyuncuları kimler?

İÇİNDEKİLER

Netflix'in ilk yerli dizisi Hakan Muhafız'ın yeni sezon hazırlıkları başladı. Başrolünü Çağatay Ulusoy'un oynadığı dizinin izleyicileri yeni sezonu merakla bekliyor. Hakan Muhafız 2. sezon ne zaman başlayacak sorusu merakla araştırılan sorular arasında yer alıyor. Peki, Hakan Muhafız yeni sezon oyuncuları kimler olacak? İşte diziye dair merak edilen detaylar...

HAKAN MUHAFIZ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yakında seyirciyle buluşacak olan 2'nci sezonunun çekimleri ise geçen yaz tamamlanan 'Hakan: Muhafız'ın yeni bölümleri için mayıs ayında sete çıkılması planlanıyor.

YENİ SEZON İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Netflix'in ilk yerli dizisi 'Hakan: Muhafız'ın yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. O3 Medya'nın imza attığı dizinin ilk sezonu tüm dünyada büyük ilgi görünce 3. ve 4. sezonu için de onay çıkmıştı.

YENİ SEZONDA KİMLER OLACAK?

10'ar bölümden oluşacak 3. ve 4. sezonu ise bu kez Umut Aral ve Gönenç Uyanık'ın yöneteceği konuşuluyor. Dizinin yeni bölümlerinde Çağatay Ulusoy'a başrolde yine Hazar Ergüçlü'nün eşlik edeceği öğrenildi.

HAKAN MUHAFIZ YENİ SEZON TANITIM