Müge Anlı'da Asım Bayram'ın evinden ne çıktı? Asım Bayram bulundu mu? (6 Mart)

Hafta içi her gün izleyicilerle buluşan ekranların fenomen programı Müge Anlı'da, Asım Bayram'a her geçen gün bir adım daha yaklaşılıyor. Antalya'da kaybolan Asım Bayram'ın Şarkikaraağaç'ta başka kadınlarla görüştüğü ortaya çıkmıştı. Polis ekipleri Asım Bayram'ın evini aramak için kolları sıvamıştı. Polis ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda Asım Bayram'ın çok konuşulan o kasası boş çıktı. Peki Asım Bayram'ın cesedi bulundu mu?

Giriş Tarihi 06 Mart 2019, 10:01 Güncelleme 06 Mart 2019, 13:32
Müge Anlı’da Asım Bayram’ın evinden ne çıktı? Asım Bayram bulundu mu? 6 Mart

İÇİNDEKİLER

ASIM BAYRAM'IN EVİNDEN NE ÇIKTI?

Polis günlerdir kayıp olacak Asım Bayram'ın izinde. Peki Asım Bayram'ın karanlık odasından neler çıktı? Bu işte Ferluga Hanım'ın parmağı var mı? Polis ekipleri Asım Bayram'ın çok merak edilen kasasına nihayet ulaştı. Ancak kasanın içinden hiçbir şey çıkmadı. Ayrıca önceki gün yayına bağlanan güvenlik görevlisi Recep Bey Murat Bey, Ferluga Hanım, Asım Bayram ve Filiz Cesur adlı bir kadının beraber daire bakmaya geldiklerini söylemişti. Filiz Cesur bugün yayına bağlanarak tüm bu iddiaları reddetti.

Ferluga Hanım'ın verdiği çelişkili ifadeler ise hakkındaki tüm şüpheleri arttırdı.

CESEDİ SU KUYUSUNDAN ÇIKMIŞTI

Peki Semira Arslan'ı kim öldürdü? Cesedi evinin bahçesinde ki su kuyusunda kolları ve bacakları kesilmiş halde bulunan Semira Arslan'ın annesi fenalaştı. Ailenin diğer üyeleri ise Semira Arslan'ın önceden bir gönül ilişkisi olduğunu ve yaşananların bununla ilgili olabileceğini belirtti.