Öldür Beni Sevgilim filmi ne zaman vizyona girecek? Öldür Beni Sevgilim konusu ve oyuncuları merak ediliyor

Murat Boz'un yeni filmi beyaz perdede izleyicilerin dikkatini çeken filmlerden birisi oldu. Sinemaseverler şimdi Öldür Beni Sevgilim ne zaman vizyona girecek sorusuna yanıt arıyor. Öldür Beni Sevgilim konusu ve oyuncuları da merak ediliyor. İşte Öldür Beni Sevgilim filmine dair merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 02 Mart 2019, 02:05 Güncelleme 02 Mart 2019, 02:17
Öldür Beni Sevgilim filmi ne zaman vizyona girecek? Öldür Beni Sevgilim konusu ve oyuncuları merak ediliyor

İÇİNDEKİLER

Murat Boz'un merakla beklenen filmi Öldür Beni Sevgilim ile ilgili detaylar gelmeye başladı. Sinemaseverler bir süredir Öldür Beni Sevgilim ne zaman vizyona girecek sorusuna yanıt arıyordu. Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken film beyaz perdede izleyici karşısına çıktı. Peki, Öldür Beni Sevgilim filminin konusu ne? Öldür Beni Sevgilim oyuncuları ile ilgili merak edilen detayları sizin için derledik.

ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Başrolünde Murat Boz ve Seda Bakan'ın yer aldığı Öldür Beni Sevgilim filminin ne zaman vizyona gireceği merak ediliyordu. Romantik komedi türündeki Öldür Beni Sevgilim filmi 1 Mart tarihinde vizyona girdi.

ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM KONUSU

Heyecanını kaybetmiş, 5 yıllık evli bir çift olan Demet ile Okan, masal gibi başlayan aşklarını evlilikle taçlandırmış ve mutlu sona ulaşmışlardır. Ancak aradan geçen yıllar her ikisini de birbirinden soğutur.

Okan ve Demet çiftinin evlilik yıldönümlerinde yaşadıkları bir yanlış anlama bardağı taşıran son damla olur ve o günden sonra ilişkinin bütün seyri değişir.

ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM OYUNCULARI

Öldür Beni Sevgilim filminin başrollerinde Murat Boz, Seda Bakan, Açelya Topaloğlu, Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven, Yosi Mizrahi, Dilşad Şimşek ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimler yer alıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez otururken, senaryosunu Murat Dişli kaleme aldı.