Bir Zamanlar Çukurova 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 22. son bölüm full izle

Bir Zamanlar Çukurova 22. son bölüm dün akşam Atv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Çukurova, yine tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu. İzleyiciler, son bölüm yayınlandıktan sonra Bir Zamanlar Çukurova 23. yeni bölüm fragmanını merakla bekledi. Bir Zamanlar Çukurova 22. son bölümde neler yaşandı merak ediyorsanız, haberimizin detayından Bir Zamanlar Çukurova 22. son bölüm full izleyebilirsiniz...

Giriş Tarihi 01 Mart 2019, 13:39 Güncelleme 01 Mart 2019, 13:59
Bir Zamanlar Çukurova 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 22. son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova 22. son bölüm dün akşam Atv ekranlarında yine nefes kesti. Perşembe akşamları Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu. Çukurova son bölümde yaşananlardan sonra izleyici merakla 'Bir Zamanlar Çukurova 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?' diye aramaya başladı. Kaçıranlar yukarıdaki videodan, Bir Zamanlar Çukurova 22. son bölümü full izleyebilirler...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 22. SON BÖLÜM FULL İZLE

​BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 23. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümü Perşembe akşamına damga vurdu! Deyim yerindeyse göz kırpmadan izlenen bölümde, Züleyha'nın itirafı ve Naime'nin ağzından çıkan sözler belki de Çukurova'nın tarihini değiştirecek.

Yılmaz, gözü gibi sakındığı Müjgan'ın kalbini istemeden de olsa kırıyor. Müjgan, farkında olmadan, sevdiği adamı yetiştiren Naime ile tanışıyor. Kalbine bir ok gibi saplanan Yılmaz ve Züleyha aşkını da Naime'den öğreniyor.

Yılmaz'ın nasıl söyleyeceğini bilemediği bu gerçek, Müjgan'ı ondan alacak mı? Yılmaz, tam mutluluğu buldum derken, kendisi için babasını karşısına alan Müjgan'ı da mı kaybedecek?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 23. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova 22. son bölümden sonra izleyici büyük bir heyecanla yeni bölüm fragmanı aramaya başladı. Ancak Bir Zamanalr Çukurova 23. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çukurova ile ilgili tüm yen gelişmeleri takvim.com.tr'den takip edebilirsiniz...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 22. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

TÜM ÇUKUROVA GERÇEKLERİ ÖĞRENDİ!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde, Attan düşen Hünkar Yaman bulunuyor. Çukurova'ya süpriz bir misafir geliyor ve farkında olmadan Züleyha ve Yılmaz gerçeğini anlatıyor ve tüm Çukurova Demir'in de kulağı duyacak şekilde onları konuşuyor.

Demir, eşini ve çocuğunu alıp konağa geri döner ama Hünkar Yaman sert çıkar ve oğluna tekrar gitmelerini söyler. Hünkar Hanım, Züleyha'ya kızar kocasına engel olmadığı için. Fekeli, Hünkar Yaman'a geçmiş olsun demek için konağa gelir. Hünkar, mezarlığa Fekeli'nin ailesine dua etmek için gittiğinde tekrar karşılaşırlar ve dertleşirler.

ZÜLEYHA YILMAZ'I BAŞKA BİR KADINLA GÖRMEYE DAYANAMIYOR!

Demir, yeni açacağı fabrikanın detaylarını konuşmak için Züleyha ile birlikte iş yemeğine katılırlar ve Yılmaz ve Müjgan'da oradadır. Züleyha onları görünce çok kötü olur. Müjgan'ın babasının eline kızının bir katil ile birlikte olduğu yazan bir mektup geçiyor. O da oraya geliyor ve ikisini birlikte görünce kızının Yılmaz'ı bırakıp kendisi ile gelmesini istiyor ve Müjgan Yılmaz'la evleneceğini söylüyor.

Demir ile Züleyha tartışıyor ve Züleyha Yılmaz'ı kalbinden çıkaramadığını ve çıkaramayacağını söylüyor. Bunun üzerine Demir, 'Defol git!' diyor ancak Züleyha Demir'in bilmediği gerçeği söylüyor. Adnan'ı vermeyeceği bilen Züleyha, 'Adnan senin oğlun değil!' dese de Demir inanmıyor. Züleyha'ya kendisi için üç mezar değil üç bin mezar kazacağını söylüyor.

MÜJGAN DOKTOR ZÜLEYHA VE YILMAZ'I YAN YANA GÖRÜR!

Züleyha, Yılmaz'ı takip edip onu yakalıyor ve Müjgan doktor ile gerçekten evlenip evlenmeyeceğini soruyor. Yılmaz, ömür boyu onu beklemeyeceğini söylüyor. İkili konuşurken Müjgan onları görüyor.

MÜJGAN KAÇIRILIYOR!

Müjgan'ı doğum yapan bir kadın olduğunu söyleyerek evden alıp uzak bir yere götürüp bir yaralıyı ameliyat etmesini istiyorlar. Yaralı ölüyor ve adamlar tam Müjgan'ı öldürecekleri sırada Yılmaz onu kurtarıyor.

Yılmaz ve Züleyha'nın ortak tanıdıkları Çukurova'ya onları görmeye geliyor. Rahatsızlanıp hastaneye kaldırılıyor ve orada Yılmaz'ı aradığı öğrenen Müjgan, onu tanıdığını söylüyor. Naime, Züleyha ve Yılmaz'ın nişanlı olduklarını söyleyince tüm hastane gerçeği öğreniyor. Yalnız bununla da kalmıyor ve Çukurova bu gerçekle çalkalanmaya başlıyor.

Sosyal medyada Bir Zamanlar Çukurova konuşuldu!

Dizinin bölüm etiketi #EskiSevgilim, bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

Perşembe günlerinin vazgeçilmezi 'Bir Zamanlar Çukurova' ATV'de!