Arka Sokaklar 506. yeni bölümde Mesut ölüme gidiyor!

Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yine heyecanlı bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Yayınlanan fragmanıyla büyük ilgi toplayan Arka Sokaklar’da Umut’un ölümü tüm ekibi yıkar ve herkes Mesut’u sorumlu tutar. Mesut ise amacından vazgeçmeyecek, ölümü bile göze alacaktır. İşte Arka Sokaklar yeni bölümde yaşanacaklar…

Giriş Tarihi 22 Şubat 2019, 09:56 Güncelleme 22 Şubat 2019, 09:56
Arka Sokaklar 506. yeni bölümde Mesut ölüme gidiyor!

İÇİNDEKİLER

Arka Sokaklar Cuma akşamları izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Konusu ve oyuncularıyla oldukça sevilen dizi Arka Sokaklar'da gerilim dolu anlar bitmek bilmiyor. Kemerli mahallesine doğru yola çıkan Mesut'u nelerin beklediği merak konusu…

ARKA SOKAKLAR 506. BÖLÜM FRAGMANI

Umut'un öldüğünü öğrenen Selin ve ekip yıkılıyor!

Mesut, Umut'u da almış, neşeli şekilde eve dönmektedir. Derman'ın kendisini takip etmesinden şüphelenir. Volkan ve Umut'u eve gönderir. Kendisi Derman'la çatışır. Dermanlara takviye araç gelir ve Mesut'un mermisi bitmek üzeredir. Polisler desteğe gelirler. Bu esnada bir patlama sesi duyulur. Destek polislerin gelmesiyle Dermanlar da kaçar.

ARKA SOKAKLAR'DA NELER YAŞANACAK?



Mesut patlamış araca gidince, yaralı Volkan'ı ve ölen Umut bebeği bulur. Herkes yıkılmış haldedir. Selin, Umut'un ölümünden Derman'ın peşini bırakmaması sebebiyle Mesut'u suçlu bulmaktadır.

Derman, Kemerli isimli teröristlerin bölgesine gider. Lider konumundaki Muhip onu karşılar. Ulaş, yanında Muhip'in adamıyla, Derman'a ilaç almaya diye çıkar ve kaçmaya kalkışır. Ekrem, Derman'a çok yaklaştığını söyler ve Mesut'u arar. Ekibimiz de bu esnada Ulaş'ın kaçtığını öğrenmiştir. Ulaş'ı almaya gideceklerdir ama Mesut ve Ekrem onlardan önce davranmıştır. Ulaş'ı döve döve Kemerli mahallesinin yerini öğrenirler. Mesut, Ekrem'i de bayıltır. Yüklü miktarda mühimmat alır ve kemerli mahallesine tek tabanca şekilde giriş yapar. Mesut adeta ölüme gidiyordur.