Çukur yeni bölümden ilk sahne yayınlandı! Uluç’un kızı ortaya çıkıyor!

Çukur dizisi dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi Çukur’da Koçovalılar ve Karakuzuların kavgası nasıl sonuçlandı? Çukur son bölümün ardından 54. yeni bölümden ilk sahne de yayınlandı.

Giriş Tarihi 19 Şubat 2019, 09:47 Güncelleme 19 Şubat 2019, 09:47
Çukur yeni bölümden ilk sahne yayınlandı! Uluç’un kızı ortaya çıkıyor!

İÇİNDEKİLER

Çukur dizisinin yeni bölümünden ilk sahne izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Uluç'un kızının ortaya çıkmasıyla Cumali ile arasında aşk yaşanıp yaşanmayacağı merak edilmeye başlandı. Cumali kurtardığı bu kıza aşık mı oldu? İşte yaşananlar…

ÇUKUR 54. BÖLÜMDEN İLK SAHNE

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?



Aliço'nun "Aile neredeyse, ev orası!" sözlerinden etkilenen İdris, "İdris Koçovalı" olarak Çukur'a geri dönüyor. Koçovalıların büyük bir mutlulukla İdris'i karşıladığı tanıtımda Yücel, "Benim yıllarımı aldılar, canlarını istiyorum!" sözleriyle intikam fitilini ateşliyor. Ayşe ve Selim'in hesaplaşması dikkat çekerken, Çeto ve Mahsun'un yeni planı merak uyandırıyor.

İdris'in, "Bizim bıraktığımız boşluğa kuzular daldı. Şimdi meydan tekrar boş. Kim ceketini asarsa meydan onun olacak!" sözlerinin ekrana geldiği tanıtımda Karakuzular, harekete geçen Koçovalıları karşılarında buluyor. Vartolu ve Medet'in mahalledeki eğlenceli halleri dikkat çekerken, onları gören Çeto ve Mahsun'un ne tepki vereceği merak uyandırıyor. Bu kez Çukur'da hesaplaşan Koçovalılar ve Karakuzuların kavgası ise heyecanı yükseltiyor.