Diriliş Ertuğrul 135. bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul Osman'ı kurtarabilecek mi?

TRT 1 ekranlarının sevilen tarihi dizisi Diriliş Ertuğrul'un 135. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İzleyiciler şimdi yeni bölümde neler yaşanacağını merak ediyor.

Giriş Tarihi 11 Şubat 2019, 20:20 Güncelleme 11 Şubat 2019, 21:57
Diriliş Ertuğrul 135. bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul Osman’ı kurtarabilecek mi?

İÇİNDEKİLER

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde heyecan giderek artıyor. İzleyicilerin merak ettiği Diriliş Ertuğrul 135. bölüm fragmanı kısa bir süre önce yayınlandı. Şimdi tarihi dizinin izleyicileri yeni bölümde neler yaşanacağını merak ediyor. Ertuğrul'un Osman'ı kurtarıp kurtaramayacağı ise merak edilen konuların başında yer alıyor. İşte diziyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA TANSİYON YÜKSELİYOR

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni fragmanı tam anlamıyla izleyicileri şaşırttı. Son bölümde; hak ve batılın cenki başlıyor. Gözlerinde zalimlere ateş büyüten Ertuğrul, obaları ve ailesini kurtarmak için Dragan'a ittifak etme teklifinde bulunuyor. Her yeri yakıp yıkan Moğollar, Ertuğrul'un ailesine de zarar veriyor. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında dişe diş, kana kan, intikam sözleri yükseliyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dragos'un kilisenin önünde Ertuğrul'u öldürmek için hazırladığı oyunda bir anda şartlar değişmiş ve Zangoç canı pahasına Ertuğrul'u korumak durumunda kalmıştı. Yaşanan çatışmada Abdurrahman ağır yaralanmış Ertuğrul'un kollarında yaşam mücadelesi veriyordu.

Bir yanda Dragos bir yanda Beybolat'la uğraşmak durumunda kalan Ertuğrul Bey'in yürüttüğü gizli faaliyetler Moğolların dikkatinden kaçmamıştı. Hülagü Han'ın peşinde olduğu ve Selçuklu Devlet sırlarını içinde barındıran sandıkla Anadolu'dan toplanan vergilerin bir anda ortadan kaybolması Ertuğrul'u işaret ediyordu. Kendileri açısından yaşanan sıkıntılara son vermek isteyen Moğollar Söğüt'e en vahşi komutanlarından birini göndermiştir. Nökerleri ile Kayı obasını basan Moğol komutan Hayme Ana ve otağdakileri esir almıştır.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 135. BÖLÜM FRAGMANI