EDHO neden yok? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. yeni bölümü ve fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü için seyirciler merak içinde. Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümün ardıdnan yeni bölümde neler olacağı beklenirken, fragmanın paylaşılmaması izleyicide heyecan yarattı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Fragman ne zaman yayınlanacak?

Giriş Tarihi 05 Şubat 2019, 15:55 Güncelleme 05 Şubat 2019, 15:55

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123. bölümüyle ekranlara gelmişti. Dizinin son bölümünde, Hızır, İlyas'ın canından endişe eder ve bu durumu koruması için Alparslan'ı görevlendirir. Son bölümün ardından yeni bölümde neler yaşanacağı merak edilmeye başlandı. Fakat fragmanın yayınlanmaması izleyicide merak uyandırdı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NEDEN YOK?

Dizinin yeni bölümü bugün ekranlara gelmeyecek. Yeni bölümün neden yayınlanmayacağı konusunda herhangi bir açıklama bulunmazken, yayın akışında dizinin saatinde 'Can Feda' isimli film yer alıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Atv'de izleyiciyi ekran başına kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı. 124. bölümüyle takipçilerinin karşısına çıkacak olan dizinin yeni bölüm fragmanının hafta sonu izleyicinin beğenisine sunulması, 12 Şubat'ta da yeni bölümün yayınlanması bekleniyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kollarının arasında can veren dostunun acısıyla Behzat'a olan öfkesi katbekat artan İlyas, biran önce intikamını almak ister. Hızır, kardeşinin canından endişe etmektedir ve akacak kanı durdurması için Alparslan'ı görevlendirir. Dışarıda yapılan sulhun, içeriyi kapsamadığını söyleyen İlyas, abisinin sözünü yerde bırakmak pahasına Alparslan'la iletilen talimatları kabul etmez. Behzat da dışarıdakilerin kendisi adına karar vermesine tepki gösterir.

Canlarından önce itibarlarını düşünen hasımların birbirlerine zarar vermelerini engellemek neredeyse imkansızdır. Hızır, hapishaneden gelecek bir kayıp haberini engellemek için Façalı Ailesiyle yaptığı anlaşmaya dostlarını da ikna etmeye çalışır fakat başaramaz. Düşmanlığı devam ettirme konusunda İlyas'la aynı fikirde olan her kimse bundan sonra hem kendi canından hem de İlyas'ın canından sorumlu olacaktır.