Sen Anlat Karadeniz'de Asiye ve Mustafa'nın yeni doğan bebeğine terör saldırısında öldürülen Eren Bülbül'ün adı verildi

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Asiye ve Mustafa Kaleli'nin bebeği dünyaya geliyor. Sen Anlat Karadeniz ekibi geçtiğimiz yıl terör saldırısında öldürülen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ü unutmadı. Trabzon'da çekilen Sen Anlat Karadeniz'deki Kaleli ailesinin yeni üyesine 'Mehmet Eren' adı verildi. İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde olacaklar...

Giriş Tarihi 28 Ocak 2019, 13:44 Güncelleme 28 Ocak 2019, 15:17
Sen Anlat Karadeniz’de Asiye ve Mustafa’nın yeni doğan bebeğine terör saldırısında öldürülen Eren Bülbül’ün adı verildi

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz ekibi Eren Bülbül'ü unutmadı. ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in ekibi, geçtiğimiz yıl terör saldırısında hayatını kaybeden 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün adını, Mustafa ve Asiye Kaleli'nin yeni doğan bebeklerine verdi. Kaleli ailesinin yeni doğan bebeğinin adı 'Mehmet Eren' oldu. İşte Sen Anlat Karadeniz'e katılan yeni can 'Mehmet Eren'

"İYİ Kİ VARSIN EREN"

Dizide bebeğin adının 'Mehmet Eren' olması ve bebeğin dünyaya gelişinin 'İyi ki varsın Eren' sözleriyle kutlanması sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

"NE MUAZZAM BİR DUYARLILIK"

Bazı sosyal medya kullanıcıların dizide yapılan bu büyük jest için "Bu ne muazzam bir duyarlılıktır", "Gurur! İyi ki varsın Eren" gibi yorumlar yapıldı.

EREN BÜLBÜL'E NE OLDU?

11 Ağustos 2017'de Trabzon'un Maçka İlçesi kırsalında Köprüyanı Mahallesi Vazelon Manastırı yakınlarında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasındaki çatışma çıktı.

Çatışmada 15 yaşındaki Eren Bülbül PKK'lıların girdikleri evi güvenlik güçlerine gösterirken teröristler tarafından şehit edildi. Ağır yaralanan 15 yaşındaki Eren Bülbül hayatını kaybetti.