Nöbet dizisi ne zaman, hangi kanalda başlayacak? Nöbet oyuncuları kimler? Nöbet fragmanı yayınlandı!

Nöbet dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı. Show TV'de izleyici ile buluşacak olan dizinin oyuncu kadrosuda belli oldu. Yönetmenliğini Gökhan Erkut’un üstlendiği Nöbet dizisi ne zaman başlayacak? Nöbet oyuncuları kimler? İşte Nöbet dizisi fragmanı...

Giriş Tarihi 26 Ocak 2019, 17:40 Güncelleme 26 Ocak 2019, 17:40
Nöbet dizisi ne zaman, hangi kanalda başlayacak? Nöbet oyuncuları kimler? Nöbet fragmanı yayınlandı!

İÇİNDEKİLER

Nöbet dizisi ne zaman başlayacak? Yapımcılığını Pana Film'in yaptığı, yönetmen koltuğunda Gökhan Erkut'un oturduğu Nöbet dizisinin 2. tanıtımı yayınlandı. Peki, Nöbet dizisi oyuncuları kimler? Nöbet dizisi ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

NÖBET DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Show TV tarafından yapılan açıklamada, Nöbet dizisinin 2019 Ocak ayında başlayacağı duyurulmuştu. Ancak, yayınlanan tanıtımlar 'Yakında' başlığıyla paylaşıldı. Dizinin ilk bölüm fragmanının önümüzdeki günlerde paylaşılması bekleniyor. Böylelikle hangi tarihte başlayacağı da belli olacak.

Nöbet'in yayınlanan ilk tanıtımı büyük beğeni topladı. Jandarma Binbaşı Barış Kalender'in (Yurdaer Okur) içtima sırasında askerlere, "Hepimiz vatan için gerekirse can vermeye hazır nöbete devam edeceğiz!" sözleri dikkat çekiyor. İzleyenleri hem duygulandıran hem de gururlandıran tanıtım dizinin heyecan ve aksiyon dolu hikayesinden ipuçları veriyor.

"GECE VAKTİ BU DAĞLARDA YA KURT GEZER YA JANDARMA!"

Nöbet'in ekrana gelen ikinci tanımı da dizinin heyecan dolu hikayesinden ipuçları verdi. "Gece vakti bu dağlarda ya kurt gezer ya jandarma!" mottosuyla yola çıkan dizide aksiyon dolu anlar dikkat çekerken, Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yiğit Alkan'ın (Saygın Soysal) askerleriyle girdiği tehlikeli çatışma sahneleri gerilimi yükseltiyor.

NÖBET DİZİSİ OYUNCULARI

Yurdaer Okur
Saygın Soysal
İpek Karapınar
Deniz Bolışık
İbrahim Kendirci
Kürşat Alnıaçık
Murat Kılıç
Tuncay Beyazıt
Nevzat Yılmaz
Yılmaz Meydaneri
Burak Sarımola
Sultan Elif Taş
Gökhan Gencebay
Kaan Sevi
Bahadır Buyruk
Ziya Çiçek
Orkun Ok