Sen Anlat Karadeniz neden yok? Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Atv'de izleyici ile buluşan Sen Anlat Karadeniz'in fragmanının yayınlanmaması izleyicide merak yarattı. Peki, Sen Anlat Karadeniz bugün var mı? Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Giriş Tarihi 02 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 02 Ocak 2019, 16:59
Sen Anlat Karadeniz neden yok? Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Sen Anlat Karadeniz'in geçtiğimiz hafta yayınlanan 36. bölümünde, utuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçlamıştı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşancağı merakla beklenirken fragmanın yayınlanmaması yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı sorusunu akıllara getirdi. Peki, Sen Anlat Karadeniz neden yok? Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

SEN ANLAT KARADENİZ NEDEN YOK?

Atv'de Sen Anlat Karadeniz rüzgarı esmeye devam ediyor. Yılbaşı nedeniyle Sen Anlat Karadeniz'in yeni böümü bugün ekranlarda olmayacak. Dizinin yeni bölümünün önümüzdeki hafta ekranlara gelmesi bekleniyor.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sen Anlat Karadeniz'in 37. yeni bölüm fragmanının önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mercan, Vedat yerine Berrak'ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak'ı kurtaran Tahir, Nefes'in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes'ten hesap sorar. Vedat'ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak? Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?